0

مهم‌ترین محورهای سخنرانی رهبر انقلاب در بارگاه رضوی

ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

مهم‌ترین محورهای سخنرانی رهبر انقلاب در بارگاه رضوی

مهم‌ترین محورهای سخنرانی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب در رواق امام خمینی(ره) حرم مطهر رضوی در جمع پرشور مردم به شرح زیر است:

نوروز باستانی نوروز پادشاهان و فرصتی برای سلاطین و حکام مستبد بود تا عظمت ظاهری خود را به رخ ملت‌ها بکشانند.

امروز بعد از گذشت قرن‌ها، امروز نوروز بهانه و وسیله‌ای است برای ارتباط قلبی میان مردم و میان مبدأ عظمت و عزت یعنی ذات مقدس باری تعالی. در نوروز ایرانی حقیقت نوروز یک حقیقت مردمی است. مردم به مناسبت نوروز با یکدیگر با صفا و محبت رفتار می‌کنند.

نوروزی که امروز ما داریم، نوروز باستانی نیست بلکه نوروز ایرانی و نوروز ملت مسلمانی است که از قالب این مراسم کهن، توانسته برای خود سرمایه‌ای فراهم کند و به سمت هدف‌های خود پیش برود.

نماز با آن همه راز و رمزی که در حقیقت نماز نهفته است که معراج مومن است، وسیله سعادت است، از همه اعمال برتر و بالاتر است. حتی نماز دارای جنبه اجتماعی نیز هست. آن هم این است که مسلمانان به وسیله نماز، یکایک آن‌ها با یک مرکز واحدی در تماس می‌شوند. در آن واحد در وقت نماز همه مسلمانان در همه نقاطی که دنیای اسلام گسترده است، دل را به یک مرکز واحدی متصل می‌کنند. این اتصال همه دل‌ها به یک مرکز واحد یک مسئله اجتماعی و نظام‌ساز است.

معین‌کننده و شکل‌دهنده هندسه نظام اسلامی است

شنبه 1 فروردین 1394  4:26 PM
تشکرات از این پست
kuoroshss
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1

پاسخ به:عناوین مهم ترین فرمایشات رهبری در بارگاه رضوی/این خبر تکمیل می شود

امسال که ایام نوروز با ایام شهادت فاطمه زهرا (س) دارد مراسم نوروز نباید هیچ منافاتی با این ایام داشته باشد

شنبه 1 فروردین 1394  4:30 PM
تشکرات از این پست
kuoroshss
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1

رهبر انقلاب: دلواپس بودن جرم نیست، اما به معنای نادیده گرفتن زحمات نباشد؛ از طرف دولت و طرفدارانش نباید اهانتی شود/ از همه دولت ها حمایت کرده ام اما چک سفید امضا هم به کسی نداده ام

شنبه 1 فروردین 1394  4:42 PM
تشکرات از این پست
kuoroshss
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1

اسلام از ما هم‌افزایی و انسجام می‌خواهد. دولت‌ها در نظام اسلامی باید مورد حمایت مردم قرار گیرند، حتی از سوی کسانی که به آن رأی ندادند. این حرف لب معنای انسجام اسلامی در کشور اسلامی ماست. بنده به دولت‌های گوناگون انتقاد داشتم و تذکر دادم. در هیچ موردی که به نظرم جای عیب بوده خودداری از تذکر نکردم ولی در وضع و موقعیت و در شکل مناسب ابراز داشتیم. تذکر دادن هیچ اشکالی ندارد اما این تذکر بایستی طوری باشد که اعتماد عمومی را از کسانی که مسئول هستند و مشغول کارند سلب نکند. اهانت وجود نداشته باشد. روش‌های خشم آلود وجود نداشته باشد بلکه همه با برادری اسلامی به مسئله ارتباط دولت و ملت نگاه کنند و با آن شیوه رفتار کنند. مسئولان سه قوه، با منتقدان خود و کسانی که انتقاد می‌کنند، رفتار مناسبی داشته باشند، آن‌ها را تحقیر نکنند. تحقیر مخالفان از سوی مسئولان خلاف تدبیر و حکمت است. من مردم عزیز را به بی‌تفاوتی دعوت نمی‌کنم، به نظارت نکردن دعوت نمی‌کنم، بلکه به اهتمام به مسائل اصلی کشور دعوت می‌کنم. اصرار می‌کنم برخوردها تحقیرآمیز نباشد. نه از سوی مردم نسبت به مسئولان و نه از سوی مسئولان نسبت به منتقدین دلواپس بودن جرم نیست. دغدغه بودن جرم نیست. می‌توان برخی احساس دلواپسی و دغدغه مندی کنند اما این به معنای متهم کردن و نادیده گرفتن زحمات و خدمات نباشد.

شنبه 1 فروردین 1394  6:51 PM
تشکرات از این پست
kuoroshss
دسترسی سریع به انجمن ها