0

به من بگو چرا؟؟؟

gharibeh
gharibeh
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 758

به من بگو چرا؟؟؟

آیا ماشین‌های قدرتمند واقعا به چند اگزوز احتیاج دارند؟

2

کار اگزوز یک ماشین عادی این است که گازهای سمی موجود در موتور خودرو را به بیرون هدایت کند. وقتی مجرای اگزوز خیلی تنگ باشد، گاز به سرعت از موتور خالی نمی‌شود و گاز مانده در اگزوز به موتور فشاری وارد می‌کند که از قدرت موتور کم می‌کند. به همین دلیل در خودروهایی که باید قدرت زیادی داشته باشند، اگزوزهایی با دهانه بزرگ‌تر استفاده می‌کنند تا قدرت موتور حفظ شود. اما اگر دهانه اگزوز بیش از حد بزرگ باشد، سرعت حرکت گاز باز هم در آن کند خواهد شد و این برای خودرو کاهش قدرت به همراه دارد. بنابراین برای حفظ قدرت، دهانه اگزوز باید نه خیلی باریک و نه خیلی گشاد باشد. بیشتر اگزوزهای تزیینی که مردم روی خودروهایشان می‌گذارند، بیش از حد گشاد است و بر خلاف تصور، باعث کاهش قدرت می‌شود

دوشنبه 18 اسفند 1393  4:08 PM
تشکرات از این پست
09130670628
gharibeh
gharibeh
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 758

پاسخ به:به من بگو چرا؟؟؟(آیا حلزون می‌تواند بدون پوسته‌اش زنده بماند؟)

2نه. تقریبا در همه حلزون‌ها، پوسته شامل بعضی اندام‌های مهم و حیاتی است که حتی وقتی حلزون به‌طور کامل از پوسته‌اش بیرون می‌آید، درون پوسته باقی می‌مانند. بنابراین اگر حلزون را به‌طور کامل از پوسته‌اش جدا کنید احتمالا چندان زنده نخواهد ماند. البته حلزون‌ها آسیب‌های جزئی روی پوسته خود را می‌توانند ترمیم کنند. اگر به نقش‌های روی پوسته یک حلزون نگاه کنید خواهید دید که بی‌نظمی‌هایی در نقش‌های پوسته وجود دارد؛ این بی‌نظمی‌ها جای ترمیم شده شکستگی‌ها یا آسیب‌های قدیمی است.

دوشنبه 18 اسفند 1393  4:09 PM
تشکرات از این پست
09130670628
دسترسی سریع به انجمن ها