0

یادگار گرانبها

shhossein
shhossein
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 447

یادگار گرانبها

بسم الله الرحمن الرحیم

عشق یعنی استخوان و یک پلاک     سالها تنهای تنها زیر خاک

ای شهدا شما خوش سیرت های خوش سیما یی هستید که با بالهای زیباتر از بال فرشتگان به نزد خدا پرواز کردید این یادگار گرانبها استخوان های بی نام و نشان را به جا گذاشتید تا روزی من و امثال من خود را زیر خروارهای خاک در کنار استخوانهای شما پیدا کنیم . شما گذشته و حال و آینده عشق هستید، عشق الهی.

عشق که داستانش از لیلی و مجنون مادری پا فراتر گذاشته است. عاشقهایی هستید که می دانیم و امید واریم در باره روزی از میان انبوه مردم جهان افرادی یعنی مثل شما پدیدار گردند .

خوشا به سعادت مادرانی که شما در دامانشان پرورش یافته اید خوشا به حال جمعیتی که راه شما را می پیمویند و اهداف شما را دنبال می کنند.

پس بیارامید و بدانید که رسالت و مبارزه شما حتی زیر خروار ها خاک هنوز ادامه دارد و شما قهرمانان واقعی سرزمین رستم و سهراب هستید .

خودتان و مرامتان که هیچ باید گفت که استخوانهای شما راه رستگاری را از دور دست ها به ما آموزش می دهد .

استخوانهای تنها ، استخوانهای عاشق دست مرا بگیرید ، می خواهم از گذشته جدا شوم می خواهم راه و روش زندگی صحیح را پیدا کنم می خواهم هرگاه بعد از عمری زندگی در سرای دنیا و زیر خروارها خاک قرار گرفتم در کنار شما عرق شرم بر استخوانهایم ننشیند.

ناصر ملکی

reza-shojai[1].gif

دوشنبه 4 اسفند 1393  9:46 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
دسترسی سریع به انجمن ها