لازانيا با كدو تنبل!
كدوتنبل طرز پخت بسيار آساني هم دارد. ما هم در اينجا به شما علاقمندان كدو يك دستورالعمل جديد آموزش مي دهيم.
دستورالعملي براي پخت كدوتنبل
من عاشق كدو تنبل هستم- كدوتنبل يكي از ميوه هاي مورد علاقه من است. مهم نيست كدو تازه باشد يا كنسرو شده ، شما مارمالاد اين ميوه را هم با هر چيزي مي توانيد ميل كنيد. با نان هاي شيرين و يا بعد از غذاهاي مورد علاقه تان به عنوان دسر ميل كنيد. كدوتنبل طرز پخت بسيار آساني هم دارد. ما هم در اينجا به شما علاقمندان كدو يك دستورالعمل جديد آموزش مي دهيم.
لازانيا با كدو
مواد لازم براي شش نفر
550 گرم قارچ تازه و خرد شده
يك عدد پياز كوچك ، خرد شده
2/1 قاشق چايي خوري نمك
2 قاشق چايي خوري روغن زيتون
1 قوطي كدو كنسرو شده
2/1 فنجان خامه
1 قاشق چايي خوري
1 برگ خشك شده نعناع
فلفل كوبيده شده
9 عدد پاستاي خام
1 فنجان پنير كم چرب ريكوتا (ايتاليايي)
1 فنجان پنير مازارلاي ايتاليايي (پنير سفيد سفت) ؛ بريده شده
4/3 فنجان پنير پارميسان (ايتاليايي)
دستورالعمل
در يك قابلمه كوچك قارچ ، پياز و يك چهارم نمك را با روغن مخلوط كرده و بگذاريد تا سرخ شوند؛ حالا اين مايع را كنار بگذاريد. در يك كاسه كوچك ، كدو ، خامه ،فلفل ، برگ نعنا و باقيمانده نمك را مخلوط كنيد.
2/1 فنجان سس كدو را ته ماهيتابه پخش كنيد. دو قسمت پاستا را در ظرف گذاشته و حالا دوباره سس كدو را روي پاستا بريزيد. حالا مخلوط قارچ تان را اضافه كنيد. سپس 2/1 فنجان از پنير ريكوتا ،2/1 فنجان پنير مازارلا و 4/1 فنجان پنير پارميسان را اضافه كنيد.دوباره سس كدو و پاستا را روي مخلوط تان بريزيد. آنقدر اين كارتان را ادامه دهيد تا ظرف تان پر شود.
ظرف را با يك ورق آلومينيوم پوشانده و در درجه حرارت 375 درجه بمدت 45 دقيقه بگذاريد تا بپزد.پس از 45 دقيقه ظرف را بيرون آورده پنير پارميسان را روي آن رنده كرده و پخش كنيد. دوباره ظرف را به مدت 10 الي 15 دقيقه در فر بگذاريد تا پنيرها آب شوند. حالا ظرف را بيرون آورده و قبل از بريدن بگذاريد ده دقيقه اي بماند تا سرد شده تا بتوانيد براحتي آن را برش بدهيد.