0

شیرینی مخملی

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

شیرینی مخملی

 

شیرینی مخملی

 

برای درست کردن این شیرینی های مخملی خوش رنگ و خوشمزه به تعداد 9 تا 12 نفر به حدود 45 دقیقه زمان و این مقدار مواد نیاز دارید:

8 قاشق غذاخوری کره بدون نمک و آب شده کمی بیشتر هم برای چرب کردن  ظرفتون نیاز دارید،  1 فنجان شکر،   ¼ فنجان پودر کاکائو بدون شیرینی،  ½ قاشق غذاخوری وانیل،   1 قاشق غذاخوری رنگ خوراکی قرمز،  8/1 قاشق غذاخوری نمک،  ½ قاشق غذاخوری سرکه سفید،   2 عدد تخم مرغ،  4/3 فنجان آرد همه منظوره.

و برای پر کردنشون:

1 بسته پنیر خامه ای نرم شده،  3 قاشق غذاخوری شکر،  ½ قاشق غذاخوری وانیل،   1 عدد زرده تخم مرغ.

 


 

مرحله 1 - مرحله اول

شیرینی مخملی

 

فر رو با دمای 350 فارنهایت گرم کنید. یک ظرف مناسب 8در 8 اینچی رو آورده و با کاغذ مومی بپوشونید و بعد هم با کره کمی چربش کنید.  داخل یک کاسه بزرگ، 8 قاشق غذاخوری کره آب شده رو با شکر، پودر کاکائو، وانیل، رنگ خوراکی و نمک بهم زده و ترکیب کنید. بعد از اینکه خوب بهم زدید، سرکه سفید رو هم بهش اضافه کنید.

تخم مرغ ها رو داخل یک کاسه کوچک بهم بزنید، سپس به خمیر شیرینی اضافشون کنید. آرد رو هم بریزید و بهم بزنید تا زمانی که خوب یکدست شده و ترکیب شوند. سپس میتونید خمیر رو به ظرفی که آماده کرده بودید، اضافه کنید؛ ¼ خمیر رو هم برای بالای شیرینی ها نگهدارید.

 

 


 

مرحله 2 - مرحله دوم

شیرینی مخملی
 
 

 

داخل کاسه مخلوط کن، پنیر خامه ای، شکر، وانیل و زرده تخم مرغ رو با هم ترکیب کنید. ترکیب پنیر خامه ای رو خیلی خوب و یکنواخت روی خمیر شیرینی ها پهن کنید، بعد روشونو با یک لایه از خمیری که مونده بود پر کنید. با کمک یک خلال دندون یا یک چاقوی باریک، ترکیب پنیری و خمیر شیرینی رو با هم ترکیب کنید.

بذارید شیرینی ها نیم ساعتی بپزند. بعد اونها رو از فر دربیارید و بذارید تا کاملا سرد شوند قبل از اینکه بخواهید اونها رو از کاغذ مومی جدا کنید، باید سرد سرد شده باشند. بعد از این مدت دیگه آماده سرو کردنه.

نکته:معمولا این شیرینی ها روز بعد طمع بهتری خواهند داشت، پس با خیال راحت اونها رو در محفظه مناسب و بدون هوایی قرار داده و برای روز بعد نگهداری کنید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 30 بهمن 1393  11:41 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها