پاسخ به:پاورچین...پاورچین...
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
خطاهای مردم را ببخش ... اگر دیگران به تو آزار رساندند در صدد تلافی نباش تو وظیفه ات را انجام بده و با سپردن نتیجه به خدا خودت را رها کن ... ♡❤ امام على علیه السلام : اَلعَفوُ تاجُ المَكارِمِ؛ گذشت، اُوج بزرگواریهاست. ┘◄ تصنیف غررالحکم و دررالکلم ص245
چهار راه برای رسیدن به آرامش: 1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا 2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا 3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا 4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا
پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com
تالارهای تحت مدیریت :
مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه
دو جهانگرد آمریکایی به قاهره رفتند تا عارفی معروف ر را در آنجا که به نام "حافظ اعیم " خوانده می شد ، ببینند . وقتی به منزل او رسیدند با کمال تعجب دیدند که عارف در اتاقی بسیار ساده زندگی می کند ، اتاق پر از کتاب بود و غیر از آن فقط میز و نیمکتی دیده می شد ، دو جهانگرد از عارف پرسیدند : لوازم منزلتان کجاست ؟ عارف می گوید : مال شما کجاست ؟ جهانگردان می گویند : لوازم ما ؟ اما، ما اینجا فقط مسافریم ! عارف می گوید : من هم همینطور!
اگر مدام از آینده بترسی ، باخته ای ... چرا که زندگی تو همچون بادکنکی می شود در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین می برد ...
چون بچه پیش خود میگوید: «【ملاک تشویق و تنبیه، رفتار درست و غلط من نیست، بلکه ملاکش حال خوب و بد پدر و مادر من است! 】 ┘◄آنها هروقت سرحال باشند میبخشند و هروقت عصبانی باشند نمیبخشند و مجازات میکنند» وقتی رفتار پدر و مادر باعث شود که بچه اینطور نتیجهگیری کند، طبیعی است که ✔این بچه هم طبق هوای نفسش عمل کند. •▪●● استاد پناهیان ●●▪•
یابن الحسن! اللهم عجل لولیک الفرج
یا رفــیق من لــآ رفیق لَــه . . . ای خــُدای مــَن هیــچکــس را ندارم ای دوست کســی کـه هیچ دوسـتی ندارد مهربان با کســــی که مهــــربانی ندارد . . .
نــدیـده عــاشــقت شــد کـل دنیـا اگــــر رویـت ببیننـد داد و بیـــداد ♥•٠·
برای زیارت خدا لازم نیست به مساجد، زیارتگاهها وسرزمین وحی برویم خدا را می توان در شاد کردن چشمان گریان کودکی فقیر درخیابان و هر جای دیگری زیارت کرد ...
▬◄کمی بیندیشیم...
دنیات و وسعتش رو خودت می سازی، هرقدر همت کنی، همون قدر رشد می کنی ... هر قدر قدم هات رو بلندتر برداری، پیشروِ رسیدن به موفقیت میشی نسبت به اطرافیانت، هرقدر تلاش کنی، بزرگ تر می شی و پله های ترقی رو سریع تر طی میکنی، هر قدر سختی بکشی، بعدش بیشتر قدر آسایش و آرامش رو می دونی ... ظرف وجودیت رو وسیع انتخاب کن، نخواه که حتمن مثل بقیه زندگی کنی، سعی کن خوب و موفق زندگی کنی، حتی اگه بهت بگن خلاف مسیر رودخانه شنا می کنی ... به یه حد از موفقیت قانع نباش، تلاش کن، مطمئن باش خدا کمکت می کنه ...