0

مربای به (هِیوا مرباسی)

 
ehsan1392
ehsan1392
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1393 
تعداد پست ها : 806
محل سکونت : خراسان جنوبی

مربای به (هِیوا مرباسی)

مواد لازم:

به.................................................یک کیلو

شکر.......................................حدود 750 گرم

طرز تهیه:

ابتدا به را چهار قاچ کرده و قسمت سفتش را در میاریم ولی دور نمی ریزیم چون بعدا باهاش یک دمنوش خوشمزه و دارویی درست می کنیم که برای سرفه خیلی خوب است بعد مکعبی یا قاچی خردش می کنیم اگر دوست داشتید پوست به را در ابتدا می گیریم ، بعد به های خرد شده را درون یک قابلمه ریخته و یک کاسه آب روش می ریزیم و می گذاریم تا بپزد در حدی که له نشود به این منظور هر از گاهی با دست به را امتحان می کنیم که حدود 45 دقیقه وقت می برد، حالا شکر را به به های پخته شده اضافه کرده و کمی منتظر می مانیم تا شکر حل شود، بعد اگر خواستید دم کنی را گذاشته (من بعضی وقتها نمیزارم) و شعله را خیلی کم می کنیم تا مربا به قوام آید و رنگش تغییر کند که مال من حدود 5 ساعتی طول کشید هر از گاهی به مربا سر بزنید تا ته نگیرد و نسوزد می بینید که رنگش خیلی خیلی زیبا می شود و هر چقدر بیشتر بماند رنگش تیره تر خواهد شد البته باید به قوام آمدن شربت مربا هم توجه کرد.

نکات مهم:

  1. اگر خواستید مربا به رنگ خود به باشد و در عین حال قوام نیز بیاید روش تهیه مرباتون را باید عوض کنید یعنی بعد از خرد کردن لا به لای به شکر ژاشیده و دربش را گذاشته و می گذاریم تا 24 ساعت بماند و آب ژس دهد بعد روی اجاق گاز گذاشته تا بجوشد و به قوام بیاید
  2. چون به خودش ترش است با این اندازه ها شکرک نمکی زند و نیازی به جوهر لیمو یا آبلیمو ندارد
  3. بوی به خیلی فوق العاده است و من دوست ندارم اسانس دیگری مثل هل یا وانیل بوی خوش آن را از بین ببرد
  4. شیره این مربا به خاطر خاصیت میوه به کش می آید  و کشدار است
یک شنبه 19 بهمن 1393  12:55 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها