مواد لازم :
گل کلم نیم کیلو
هویج 250 گرم
گوجه فرنگی سفت 250گرم
فلفل دلمه ای 250 گرم
فلفل سبز دو الی سه عدد
سرکه به مقدار لازم
نمک و زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا گل کلم ها را به اندازه دلخواه خرد کرده و شسته و کنار می گذاریم در یک قابلمه بزرگ آب را جوش آورده و سپس زرد چوبه را اضافه کرده بعد از یکی دو جوش خاموش می کنیم یه کم که آب سرد شد گل کلم راداخل آب جوش حاضر شده ریخته و بعداز 20 دقیقه از آب خارج می کنیم و می گذاریم تا آب آن کاملا برود سپس همه مواد را که قبلا خرد کرده ایم را در یک ظرف بزرگ به همراه نمک باهم مخلوط می کنیم و در یک دبه یا ظرف مخصوص ترشی ریخته و سرکه را تا زمانی که روی ترشی را بگیرد می ریزیم بعد از دو سه روز ترش جا افتاده و آماده است