مواد لازم :
غوره بهتر است از انگور کشمشی و عسگری (اصغری) باشد
نمک
طرز تهیه:
ابتدا غوره ها را پاک می کنیم شسته و دونه می کنیم و سپس بوسیله دستگاه آبغوره گیر یا آبمیوه گیری آبش را می گیریم سپس از صافی ردش می کنیم.
این موادی که بعد از هم زدن روی قابلمه هست نگرانش نباشید چون ما قبلا از صافی ردش کردیم و خیلی زود در آبغوره حل میشه بعد نمکش را اضافه کرده و می گذاریم تا آرام بجوشد هر چه آبغوره زیاد بجوشد و تبخیر شود ترش تر خواهد شد و کپک نمیزنه در ضمن شیشه ای آبغوره توش ریخته میشه باید خشک و دهانه اش تنگ باشد تا از کپک زدنش جلوگیری شود
بعد درون شیشه ریخته و به مدت 15 الی 20 روز جلوی نور مستقیم آفتاب می گذاریم البته شیشه من رنگش آبی هست زیاد رنگش مشخص نیست
این شیشه بعد از 20 روز که جلوی آفتاب گذاشته شده است.
نکات مهم:
-
از هر نوع انگوری می توان آبغوره گرفت ولی بهترین انگور انگوری هست که آبدار بی دانه و پوستش نازک باشد تا میزان آبدهیش بیشتر باشد
-
نوع انگوری که من استفاده کردم هیچکدام از اینهایی که نوشتم نیست
-
از آبغوره در انواع غذاها استفاده می شود مثل آش خورشت و کباب خوراکها و ترشی
-
آبغوره خاصیت درمانی نیز دارد
-
غوره زمانی برای آبغوره گرفتن مناسب است که غوره ها هنوز شیرین نشدند ولی آبدار هستند یعنی روی غوره ها یک خال افتاده باشه و یک کم رنگش عوض شده باشد.