مواد لازم:
بادمجان ............................................. 4 عدد بزرگ
گل کلم............................................یک عدد کوچک
هویج .................................................2 عدد بزرگ
سیر ............................................. 10 حبه درشت
فلفل سبز..................................................3 عدد
نمک و زرد چوبه................................. به میزان لازم
سرکه..............................................به میزان لازم
طرز تهیه:
بادمجانها را در فر یا کبابپز یا روی اجاق گاز کبابی میکنیم تا کاملا بپزند
سپس آنها را پوست میکنیم و کمی نمک میزنیم و روی پارچه میچینیم تا آب آنها کاملا گرفته شود.
هویجها را رنده کرده و نمک میزنیم و روی پارچه میریزیم تا آب آنها گرفته شود.
گل کلم و سیر و فلفل را هم خرد کرده و نمک زده و روی پارچه میریزیم تا آب آنها هم گرفته شود. ( مقدار فلفل بستگی به ذائقه خودتان دارد که تند دوست داشته باشید یا نه).
نصف روز باید مواد بالا به همین حالت بمانند.
سپس بادمجانها را ساطوری کرده و در ظرفی ریخته و همه مواد را به آن اضافه میکنیم و سرکه روی آنها میریزیم.
ترشی ما بعد از حدود 10 روز آماده است.
نکات مهم:
چون این ترشی با بادمجان کبابی درست شده و عطر و طعم بادمجان کبابی را دارد، ادویه ترشی به آن نمیریزیم، فقط کمی زردچوبه و سیاه دانه به آن اضافه میکنیم.
بعد از ریختن سرکه، نمک ترشی را هم بچشید، چون به مواد آن نمک زده بودیم ممکن است به نمک کمی نیاز داشته باشد.
این لیته بسیار ملایم و خوش طعم است.
این ترشی رو از آشپزخانه شیندخت یاد گرفتم ولی اندازه موادش را اختیاری کم و زیاد کردم.