0

گوگل خودروساز نمی‌شود

 
amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1392 
تعداد پست ها : 16034
محل سکونت : -

گوگل خودروساز نمی‌شود

گوگل خودروساز نمی‌شود

1409465676615_1.jpg رییس دایملر گفت: اگرچه شرکت‌های فناوری مانند گوگل پتانسیل مختل کردن صنعت خودرو که به استفاده از نرم افزار و رانندگی اتوماتیک معطوف شده را دارند اما بعید است به تولیدکننده انبوه خودرو تبدیل شوند.

 

به گزارش ایسنا، در سال‌های اخیر خودروسازان و شرکت‌های سیلیکون والی به میزان فزاینده‌ای به یکدیگر وابسته شده‌اند زیرا خودروهای نسل جدید به نرم افزار و حسگرهای پیشرفته نیاز دارند و سلسله مراتب سفارش دهی میان خودروسازان و تامین کنندگان قطعات را متحول کرده‌اند.

 

در حالیکه گوگل سال گذشته یک خودروی بدون راننده پیشرفته را به نمایش گذاشت، دیتر زتچه، مدیرعامل دایملر گفت: هدف این شرکت آمریکایی احتمالا درک بهتر نحوه استفاده افراد از خودروها است نه اینکه درصدد تبدیل شدن به یک تولیدکننده خودروی مستقل باشد.

 

وی به تحلیلگران گفت: گوگل و شرکت‌های فناوری دیگر بدنبال مشارکت هستند و در ادامه افزود: گوگل سرگرم بررسی خانه، دفتر و کار به عنوان مکان‌هایی است که افراد وقت خود را در آنجا سپری می‌کنند. ما باید این موضوع را درک کرده و سپس دریابیم نقش ما تا چه حد مکمل، تا چه حد مستقل و تا چه حد رقابتی است.

 

دایملر که مالک برند مرسدس بنز است، تاکید ویژه ای بر کنترل اطلاعات خودروهای بدون راننده و سایر خودروها خواهد داشت.

 

بر اساس گزارش رویترز، مدیرعامل دایملر گفت: وقتی در مورد ایمنی بالای مرسدس صحبت می‌کنیم منظورمان فقط حفاظت در تصادفات نیست بلکه حفاظت اطلاعات شخصی را هم شامل می‌شود.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا

اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)

شنبه 18 بهمن 1393  7:22 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها