0

حضرت مهدی (عج) در احادیث قدسی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

حضرت مهدي (عج) در احاديث قدسی :

• 1) خداوند فرمود : « اي پيامبر ! بوسيله تو و پيشوايان از نسل تو بر بندگان خويش رحمت مي آورم و به وسيله قائم از بين شما ، زمين خود را با تسبيح و تقديس و تهليل و تكبير و بزرگداشت مقام الوهيت ، آباد مي سازم و به وجود او زمين را از دشمنانم پاك مي كنم و آن را ميراث اولياي خويش قرار مي دهم ، بوسيله او كلمه توحيد را تعالي بخشيده ، كلمه كافران را به سقوط مي كشانم و به دست او و با علم خود سرزمين ها و دل بندگانم را حياتي تازه مي بخشم و گنج ها و ذخيره هاي پنهان را به مشيت خود برايش آشكار مي سازم و با اراده خود را بر نهاني ها و مكنونات قلبي ديگران آگاه مي گردانم و با فرشتگان خود او را ياري مي رسانم تا در اجراي فرمان من وتبليغ دين من مددكار او باشند ، او به حقيقت ولي من است و به راستي هدايتگر بندگان من مي باشد .» 

• 2) امام باقر عليه السلام در وجه نامگذاري حضرت مهدي (عج) به « قائم آل محمد » ( صلي الله عليه و آله و سلم ) حديثی قدسی روايت فرمود : زماني كه جدم حسين كه صلوات خدا بر او باد به شهادت رسيد ، فرشتگان با گريه و زاري به درگاه خداوند عزوجل ناليدند و گفتند : پروردگارا ! آيا از انان كه برگزيده و فرزند برگزيده تو را و امام انتخاب شده از بين خلق را كشتند ، در مي گذري ؟! خداوند به آنان وحي فرمود كه : فرشتگان من آرام گيريد ، سوگند به عزت و جلالم كه از آنان انتقام مي گيرم اگر چه بعد از گذشت زماني طولاني باشد . سپس فرزندان از نسل حسين عليه السلام را كه پس از او به امامت مي رسند به ملائكه نشان داد و آنان شاد شدند. در بين اين پيشوايان ، يك نفرشان به نماز ايستاده بود « فاذا احدهم قائم يصلّي فقال الله عزّ و جلّ : بذلك القائم انتقم منهم .» خداوند عزّوجلّ فرمود: به وسيله آن قائم از دشمنان و قاتلان حسين عليه السلام انتقام مي گيرم .»

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

شنبه 18 بهمن 1393  12:03 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها