راست قامتان تاریخ
ستارگانی که در تاریخ می درخشند :
تدوین عباس علی رستمی نسب از انتشارات دانشگاه شهید باهنر کرمان
این کتاب شامل سرگذشت پژوهی شهدای دانشجو ، به روایت خانواده و دوستان شهدا میباشد.
در بخشی از این کتاب میخوانیم:
وقتی به نماز میایستاد، حالتی داشت که گویی آخرین نمازی است که میخواند. روایت است که ائمه میفرمایند: نمازی بخوان که گویی آخرین نماز توست ، ولی وقتی به نماز میایستاد ، حالتش مانند فردی بود که گناهان بسیاری مرتکب شده ، خضوع خاصّی نسبت به خداوند سبحان داشت...
کوچ آخر :
نوشته ی احمد ایزدی
این کتاب پیرامون خاطرات شهدای عشایر محمّدی سلیمانی تألیف شده و به همّت اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدّس استان کرمان به چاپ رسیده است.
در بخشی از این کتاب میخوانیم:
چشم به راه جنازهاش بودم. خواب دیدم داخل یک ماشین نشسته. گفتم: مادر! تو که شهید شدی و هنوز جنازهات را برای من نیاوردهاند، این جا چه کار میکنی؟
با آرامش گفت : مادر، ناراحت نباش . من در کوههای پنجوین بودم و الآن ملائکه من را بلند کردهاند و پیش تو میآورند. چند روز بعد، جنازهاش را آوردند.
راست قامتان تاریخ :
تدوین کننده عباس علی رستمی نسب ، از انتشارات دانشگاه شهید باهنر کرمان
این کتاب حاوی زندگینامه ، وصیتنامه و خاطرات شهدای دانشگاه شهید باهنر کرمان میباشد.
در قسمتی از این کتاب میخوانیم:
بعضی شب ها نماز شب میخواندیم و همیشه با وضو میخوابیدیم . در این حالت ، وقتی من برای نماز از خواب بیدار میشدم ، خیال میکردم که تنها من بلند شدهام و بهتر میتوانم با خدای خویش راز و نیاز کنم، ولی می دیدم که در گوشهی چادر ، یکی مشغول راز و نیاز است و به آرامی گریه و زاری می کند. واقعاًّ من هم گریه می کردم و تحت تاثیر قرار می گرفتم. مانند دوران جنگ پیامبر صل الله علیه و آله با قریشیان و دشمنان اسلام بود. در این جنگ ، که جهان علیه اسلام است ، مانند کوه استوار مقاومت کردند تا بر دشمنان و نفس های پلیدشان پیروز شدند و دشمنان را از خاک خود بیرون راندند.