0

پیغام رسمی صهیونیست‌ها به ایران پس از حادثه قنیطره

 
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 7868

پیغام رسمی صهیونیست‌ها به ایران پس از حادثه قنیطره

علاءالدین بروجردی در برنامه “من طهران” شبکه خبری العالم، در پاسخ به این سؤال که آیا ایران از برخی کشورهای دوست مانند روسیه پیامی از جانب رژیم صهیونیستی برای خودداری از تشدید اوضاع پس از عملیات قنیطره دریافت کرده است، خاطرنشان کرد: ما از یک کانال رسمی این پیام را دریافت کردیم که آنان اظهار علاقه کردند، تصمیم ندارند این ماجرا را ادامه‌دار کنند و یا تب آن را بالا ببرند؛ بنابراین انتظار دارند که طرف مقابل به همین صورت عمل کند.

وی خاطرنشان کرد: این واقعیت از یک کانال رسمی به یک مقام مسئول در وزارت خارجه ما منعکس شده است؛ البته منظور من روسیه نیست، اما یک کانال رسمی است که این امر را از طریق وزارت امور خارجه به ما منتقل کردند .

تلاش صهیونیست‌ها برای آرام‌سازی اوضاع پس از شبعا

بروجردی درباره تلاش رژیم صهیونیستی برای آرام سازی اوضاع پس از عملیات مزارع شبعا گفت: تجربه پنج جنگ سال های ۲۰۰۰، ۲۰۰۶، ۲۰۰۸، ۲۰۱۲ و ۲۰۱۴ برای عدم پاسخگویی کافی است؛ باید گفت که در این پنج جنگ منصفانه‌ترین قضاوت آن است که رژیم صهیونیستی نمی خواهد این شکست برای ششمین بار در منطقه تکرار شود.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تأکید کرد: قطعا هرگونه عکس العمل آنها موجب عکس العمل شدیدتر مقاومت خواهد شد و این می‌تواند بشکه باروت را منفجر کند و تبدیل به جنگ گسترده ای شود.

وی افزود: فکر نمی‌کنم که رژیم صهیونیستی چنین تصمیمی اتخاذ کرده باشد، زیرا نتایج آن مشخص است که تکرار شکست‌های گذشته خواهد بود.

مذاکرات ۱+۵ مانع پاسخ مقاومت نخواهد بود

بروجردی در خصوص ادعا و پیش‌بینی برخی طرف‌ها مبنی بر اقدام ایران در آرام‌سازی اوضاع پس از عملیات قنیطره به خاطر مذاکرات هسته‌ای، گفت: مذاکرات هسته‌ای ما با گروه ۱+۵ که آمریکا یکی از آنهاست، قطعا منهای هر مساله دیگری است؛ این اصل است و با وجود آنکه طرف مقابل بارها اظهار علاقه کرده است نسبت به مسائل منطقه صحبت کند، ما هیچ تصمیمی برای گره زدن مسائل و مذاکرات هسته ای با هر مساله دیگری در منطقه به ویژه مساله فلسطین نداریم.

وی افزود: این دو مساله کاملا مجزا است؛ لذا این تصور کاملا غلط است که برخی گمانه زنی می‌کنند که ممکن است ما در ارتباط با جنایت‌های رژیم صهیونیستی به دوستانمان اعم از حزب الله، جهاد اسلامی یا حماس در منطقه توصیه خاص کنیم که مذاکرات ما دچار مشکل نشود؛ این امری واهی و غیر واقعی است؛ بنابراین هر یک مسیر خود را می‌پیماید.

صهیونیست‌ها آتش را در جولان روشن کردند؛ خودشان هم پاسخگوی پیامدهای آن باشند

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، در پاسخ به سؤالی در خصوص ادعای صهیونیست‌ها مبنی بر احتمال گشوده شدن جبهه جولان علیه رژیم اشغالگر قدس و نصب سکوهای پرتاب موشک در این منطقه، اظهار داشت: من فکر می کنم که جبهه جولان را خود رژیم صهیونیستی فعال کرد.

بروجردی با اشاره به اقدام نابخردانه و غیرمنطقی صهیونیست‌ها در به شهادت رساندن هفت چهره ای که در جولان حضور داشتند، گفت: آنان بالاخره در خاک سوریه حضور داشتند و حضور آنان با توجه به نوع رابطه ما و حزب الله با سوریه خیلی طبیعی بود. ولی عملا آنان (صهیونیست‌ها) آتش جنگ را روشن کردند و طبیعتا باید پاسخگوی پیامدهای احتمالی آن هم باشند؛ بنابراین هر تحول دیگری هم بخواهد در این منطقه اتفاق بیفتد، باید صورت حساب آن را به پای رژیم صهیونیستی نوشت.

     Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

شنبه 18 بهمن 1393  2:56 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها