0

شکوری: جای استوک یار استقلال روی بدنم مانده

lenditara1
lenditara1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 9088

هافبک نارنجي پوشان کرج معتقد است بايد در بازي با استقلال يک پنالتي براي تيمش گرفته مي‌ شد اما او مي‌ گويد اين بازي ديگر تمام شده و حرف زدن در موردش هيچ چيز را عوض نمي‌ کند.

به گزارش "ورزش سه"، ابراهیم شکوری در مورد این دیدار گفت: فکر می‌ کنم دیروز استقلال روی تجربه بازیکنانش و تجربه آقای قلعه‌نویی توانست پیروز میدان شود وگرنه آنها فقط یک موقعیت خطرناک روی دروازه ما ایجاد نکردند در صورتی که ما دو، سه موقعیت خیلی خوب داشتیم و روی غفلت بازیکنانمان گل دریافت کردیم.

او در مورد خطای بازیکن استقلال که در محوطه جریمه رویش صورت گرفت نظرش را اینگونه بیان کرد: من رفته بودم توپ را بزنم اما بازیکن استقلال که دقیقا نمی‌ دانم کدامشان بود روی یک حرکت رزمی روی من مرتکب خطا شد و جای استوک هایش هنوز روی دست و پای من مانده است. شانس آوردم که دستانم را جلوی قفسه سینه ام گرفته بود وگرنه الان دنده هایم شکسته بود. آقای فغانی یک فینال آسیا را سوت زده و الان فکر می‌ کنم بهترین داور ایران است. واقعا صحنه خطرناکی بود که خدا را شکر به خیر گذشت.

بازیکن سایپا در مورد عملکرد استقلالی ها ادامه داد: بالاخره تیم استقلال تماشاگران خودش را دارد و گاهی اوقات اسم استقلال باعث می‌ شود یکسری اتفاقات بیافتد ولی بهتر است که روی بازی بعدی تمرکز کنیم. حرف زدن در مورد بازی استقلال هیچ چیز را عوض نمی‌ کند، حالا هرچقدر هم من بگویم آن صحنه پنالتی بود یا نبود آبی‌پوشان 3 امتیاز را گرفته اند.

شکوری در پایان در مورد دیدار با نفت‌تهران در هفته بیستم از رقابت های لیگ‌برتر افزود: فاصله کمی تا بازی با نفت داریم. همانطور که گفتم بازی گذشته را فراموش کرده ایم، انشاالله که برویم و نفت را ببریم.

جمعه 17 بهمن 1393  3:25 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها