0

اخبار های جدید برای کاربران

 
emad470
emad470
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : بهمن 1392 
تعداد پست ها : 16
محل سکونت : هرمزگان

اخبار های جدید برای کاربران

با سلام و خسته نباشید اینجا خبر های جدید از جمله خبر های

اقتصادی

علمی

ورزشی

و.....

قرار میگیرد

جمعه 17 بهمن 1393  2:20 PM
تشکرات از این پست
emad470
emad470
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : بهمن 1392 
تعداد پست ها : 16
محل سکونت : هرمزگان

پاسخ به:اخبار های جدید برای کاربران

راهپیمایی 22 بهمن معرفی چهره واقعی اسلام به جهانیان است

سمنان - ایرنا - امام جمعه موقت سمنان با دعوت مردم برای حضور گسترده در راهپیمایی 22 بهمن امسال، گفت: حضور ملت در این آیین، نشاندهنده حمایت کامل از نظام اسلامی ایران و معرفی چهره واقعی اسلام به جهانیان است.

 

حجت الاسلام «سیدجلال احمدپناهی» در خطبه های نماز جمعه این هفته سمنان افزود: جشن های دهه فجر انقلاب اسلامی باید هر چه باشکوه تر برگزار شود و حفظ و انتقال ارزش ها و بازگویی ریزش ها و رویش های انقلاب مهمترین دستاورد این برنامه ها باشد.

وی با اشاره به اینکه باید به جهان نشان داد اسلام داعش و تکفیری ها، اسلام واقعی نیست، اظهار کرد: مردم در راهپیمایی 22 بهمن امسال، چهره واقعی اسلام را که دین رحمت، منطق و تفکر است به دنیا معرفی می کند.

وی سی و ششمین دهه فجر انقلاب اسلامی را بهترین فرصت برای بازگویی دستاوردهای نظام اسلامی به مردم دانست و از دولتمردان به دلیل خدمات شایسته به مردم، به ویژه کارگزاران استان سمنان قدردانی کرد.

احمدپناهی دهه فجر پیروزی انقلاب اسلامی ایران را به «لیالٍ عشر» تعبیر کرد که پایه های استکبار جهانی را به لرزه درآورده است و گفت: دشمنان نظام اسلامی ایران بیش از 30 سال توطئه می کنند، ولی ملت ایران دست دشمنان را خوانده است.

وی با اشاره به سخن رییس جمهوری آمریکا مبنی بر اینکه برای تسلیم کردن ایران در مذاکرات هسته ای هر نوع فشاری علیه ایران اعمال می شود، اضافه کرد: فشار آوردن به ایران، با روند مذاکرات سنخیتی ندارد.

وی تاکید کرد: در برابر برخی اظهارنظرهای مداخله جویانه دولتمردان اروپایی و هم صدایی برخی عاملان داخل کشور با آنها، در مورد مسایل مختلف داخلی ایران باید هوشیار بود و اهداف آن را شناسایی کرد.

«حسن سعدالدین» فرماندار شهرستان سمنان نیز پیش از خطبه های نماز جمعه سمنان گزارشی از افتتاح 49 پروژه در این شهرستان با اعتبار 400 میلیارد ریال، به مناسبت دهه فجر امسال ارایه داد.

در سی و ششمین دهه فجر انقلاب اسلامی در استان سمنان 424 پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر دو هزار و 400 میلیارد ریال، به بهره برداری می رسد.ک/2

جمعه 17 بهمن 1393  2:21 PM
تشکرات از این پست
emad470
emad470
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : بهمن 1392 
تعداد پست ها : 16
محل سکونت : هرمزگان

پاسخ به:اخبار های جدید برای کاربران

الاخباريه سوريه: تروريست ها مدارس و دانشگاه هاي دمشق و حلب را گلوله باران کردند

 

تروریست ها مدارس و دانشگاه های دمشق و حلب را گلوله باران کردند.
شبکه تلویزیونی الاخباریه سوریه گزارش داد: حمله خمپاره ای گروه های تروریستی به مناطق مسکونی، مدارس و دانشگاه های منجر به زخمی شدن کودکان، دانش آموزان و دانشجویان در دمشق و حلب شد.
یکی از زخمی ها در گفتگو با خبرنگار این شبکه گفت: من هنگام رفتن به محل کار زخمی شدم. ما از تروریست ها هراس نداریم .
وی افزود: برای تروریستها نظامی، دانش آموز، دانشجو و کارمند تفاوت ندارد.
همچنین یکی از زخمی ها در این باره گفت: تلاش دشمنان برای به زانو درآوردن ما بی فایده است، ما هرگز دست از کار و تلاش بر نمی داریم.
یک دختر دانشجو زخمی گفت: در راه دانشگاه بودم که تروریست ها منطقه را گلوله باران کردند.
وی ادامه گفت: ما در برابر تروریست ها ایستاده ایم، اقدامات تروریستی آنها مانع پیشرفت ما نخواهد شد.

جمعه 17 بهمن 1393  2:22 PM
تشکرات از این پست
emad470
emad470
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : بهمن 1392 
تعداد پست ها : 16
محل سکونت : هرمزگان

پاسخ به:اخبار های جدید برای کاربران

عکاظ: فرستاده فرانسه به بيروت دست خالي برگشت

روزنامه عکاظ نوشت فرستاده وزارت امورخارجه فرانسه به بیروت دست خالی برگشت.
به نوشته امروز روزنامه عکاظ چاپ عربستان دراینترنت ،‌منابع آگاه در بیروت در گفتگو با عکاظ فاش کردند فرانسوا جیرو فرستاده وزارت امورخارجه فرانسه به بیروت نتوانسته است برای انتخاب رئیس جمهوری لبنان کاری از پیش ببرد و دست خالی به فرانسه بازگشته است. این منابع دیروز گفتند نتیجه گیری جیرو از صحبتهای مقامات حزب الله و سرهنگ میشل عون این است که شرایط انتخاب رئیس جمهوری لبنان هنوز کامل نشده است. عکاظ نوشت زمانی که جیرو فرودگاه بین المللی رفیق حریری را ترک می کرد اقدامات برای برچیدن شعارها و اعلامیه های حزبی از خیابانهای بیروت آغاز شد. این اقدام(برچیدن اعلامیه ها ) به منزله اولین نتایج گفتگوی میان حزب الله و گروه المستقبل قلمداد می شود.
http://www.okaz.com.sa/new/Issues/20150206/Con20150206751439.htm

جمعه 17 بهمن 1393  2:22 PM
تشکرات از این پست
emad470
emad470
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : بهمن 1392 
تعداد پست ها : 16
محل سکونت : هرمزگان

پاسخ به:اخبار های جدید برای کاربران

امام جمعه کيش : کشورمان به يکي ازقدرتهاي جهاني تبديل شده است

امام جمعه کیش گفت : جمهوری اسلامی ایران در بیشتر عرصه ها به یکی از قدرتهای منطقه و جهان تبدیل شده است.
حجت الاسلام و المسلمین علیدادی امروز در خطبه های نماز جمعه با تبریک ایام الله دهه فجر افزود : حضور پرشور مردم در راهپیمایی 22 بهمن صلابت ایران اسلامی را یک بار دیگر به رخ جهانیان خواهد کشید .
وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در زمینه دفاعی ، علمی ، مهندسی ، هسته ای و پزشکی جزء قدرتهای بزرگ منطقه و جهان است گفت : توان دفاعی کشورمان در زمینه هسته ای ، موشکهای قاره پیما و بالستیک ، دنیا را متحیر کرده است و قدرتهای استکباری بدانند دستآوردهای دفاعی ایران در تحریم های ناجوانمردانه بدست آمده است و ملت ایران هرگز از حقوق قانونی و مسلم خود در هیچ عرصه ای کوتاه نخواهد آمد.
خطیب نماز جمعه کیش با اشاره به صدور دستآوردهای انقلاب اسلامی به کشورهای منطقه گفت: حلقه مقاومت اسلامی با محوریت ایران در منطقه تکمیل شده است و کشورهای مسلمان خاورمیانه و حتی جهان با بهره گیری از پیامهای انقلاب اسلامی ایران توانستند برابر شرارتهای مستکبران بایستند.
حجت الاسلام و المسلمین علیدادی از مردم کیش خواست همگام با مردم سراسر کشور در یوم الله 22 بهمن یکبار دیگر فریاد استقلال ، آزادی و جمهوری اسلامی سر داده و به دنیا نشان دهند که همواره پیرو آرمانهای امام راحل (ره) و رهبر معظم انقلاب هستند.

جمعه 17 بهمن 1393  2:23 PM
تشکرات از این پست
emad470
emad470
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : بهمن 1392 
تعداد پست ها : 16
محل سکونت : هرمزگان

پاسخ به:اخبار های جدید برای کاربران

نماز جمعه تهران - خطبه دوم

آیت الله امامی کاشانی امام جمعه موقت تهران تاکید کرد : انسجام ملی و پیروی از ولایت فقیه رمز اصلی پیروزی ملت ایران بوده است و خواهد بود.
به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبری خطیب این هفته نماز جمعه تهران گفت: بازگشت به تقوی ،معنویت ، توجه به فضایل اخلاقی و عطراگین کردن فضای جامعه به عبادت و تقوی نیاز امروز جامعه اسلامی است.
ایت الله امامی کاشانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان صدا و سیما را دو ارگان تاثیرگذار در تحقق این هدف برشمرد و گفت : مبادا حرکت ها به گونه ای باشد که معنویت و تقوی تضعیف شود.
خطیب این هفته نماز جمعه تهران در ادامه خطبه دوم ، ولایت فقیه و رهبری را از نعمتهای نظام جمهوری اسلامی بیان وتاکید کرد:انسجام ملی مهمترین ارزش نظام اسلامی است ‌و همین ویژگی بارز موجب شده است تا دستگاه سیاست خارجی با اقتدار
با دشمنان صحبت و از حقوق ملت دفاع کند.
ایت الله امامی کاشانی با اشاره به شکست اهداف اسلام ستیزی استکبار جهانی در ایران گفت : دشمن ابتدا بنا داشت از طریق مقابله با مظاهر اسلام نظیر روحانیت،‌مسجد،‌حوزه علمیه ، حجاب و عزاداری سید الشهدا (ع) به مقابله با اسلام بپردازد اما این توطئه که به وسیله رضاخوان در ایران کلید خورد ، به شکست انجامید.
وی افزود : انها قصد داشتند از این طریق ثروت ملت غرق در ناهنجاری را به چنگ اورند اما این هدف در دوران رضاخان محقق نشد ،‌رضاخان مرد و پسرش امد و وقتی دشمن دید نمی تواند از طریق مقابله با مظاهر اسلام ،‌مردم را از اسلام دور کند و اسلام را ریشه کند به دنبال اصل و ریشه اسلام رفت.
خطیب این هفته نماز جمعه تهران خاطرنشان کرد: تهاجم فرهنگی ‌،تحقیر اسلام ‌و مقابله با روشنگری علمایی همچون شهید مطهری دستور کار جدید در این راستا بود.
وی افزود: در اغاز کار اینگونه تبلیغ کردند که اسلام نه تنها تمدنی به ایران نیارود بلکه موجب نابودی تمدن ایران نیز شد ،‌گام بعدی انها تغییر مبدا تاریخ کشور از هجری شمسی به تاریخ شاهنشاهی بود اما همه این تلاشها با حرکت تاریخی امام خمینی(ره) و با همراهی ملت بزرگ و ایثارگر ایران به شکست انجامید.
ایت الله امام کاشانی گفت : انقلاب اسلامی نه تنها در ایران به پیروزی رسید بلکه به گوشه و کنار دنیا نیز صادر شد و اغازگر حرکتی بود که دشمن را واداشت با ایجاد گروههای ضد دین اما با ظاهر اسلامی همچون داعش و طالبان و با ارتکاب اعمال تروریستی ، چهره اسلام را مخدوش کند.
ایت الله امامی کاشانی افزود:در همین راستا برای انتشار کتابهای و کاریکاتورهای توهین امیز برعلیه پیغمبر اسلام (ص)‌ اقدام کردند تا نه تنها امت اسلامی را از پیامبر خود جدا کنند بلکه مانع از توجه پیروان دیگر ادیان به پیام های روح بخش اسلام شوند.
وی افزود :‌ انها می خواستند هویت اسلامی را از مسلمانان بگیرند و ارزشهای اسلامی را مخدوش کنند.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به جنایت اخیر گروه تروریستی داعش در به اتش کشیدن خلبان اردنی گفت :‌انها مدعی هستند این جنایت را براساس ایه 126 سوره نحل مرتکب شده اند ،‌انها این ایه را در جهت نیات پلیدشان مصادره کرده اند.
وی افزود :این ایه زمانی به پیامبر(ص)‌نازل شد که ان حضرت در جنگ احد وقتی پیکر حمزه سید الشهدا را با ان وضعیت مشاهد کردند بسیار متاثر شدند و ایشان فرمودند اگر بر قریش مسلط شوم 70 نفر از انان را خواهم کشت که این ایه نازل و تاکید شد که حق نداری ، یک حمزه کشته شده ، یک نفر در برابر ان می تواند کشته شود البته اگر صبر کنی ، در عفو لذتی است که در انتقام نیست ،‌حال چنین ایه ای چه ارتباطی این جنایت داعش دارد؟
خطیب نماز جمعه تهران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره پیام اخیر مقام معظم رهبری به جوانان اروپایی و امریکایی گفت :‌این پیام برخلاف تلاش برخی رسانه ها برای سیاسی جلوه دان دین و اصلا سیاسی نبود و تلاشی برای دعوت دیگر ادیان به اسلام نبود ، بلکه اقدامی است که خداوند در قران کریم نیز پیامبر اسلام را بدان امر و تاکید کرده است quotation mark تو تذکر بده quotation mark و ‌رهبر انقلاب نیز فقط تذکر دادند.
وی افزود: مخاطب این تذکر به چند دلیل جوانان بودند چراکه برخلاف پدران و مادران خود به فطرت پاک نزدیکتر هستند و درگیر بازی های سیاسی سیاستمداران دروغگو نشده اند ، مقام معظم رهبری این قشر پاک جامعه را دعود به مطالعه دقیق قران،‌تاریخ اسلام و سیره پیامبر(ص)‌کردند تا خودشان واقعیت را انگونه که هست و بدون جهت گیری های خاص رسانه ها درک کنند.
خطیب این هفته نمازجمعه تهران تاکید کرد: انچه که رهبرمعظم انقلاب اسلامی انجام دادند یک تکلیف شرعی بود که همین تکلیف بر دوش یکایک مسلمانان در سراسر جهان نیز هست ، کسانی که توان مالی دارند باید با تهیه کتب اسلامی انرا بدست جوانان برسانند، ‌استادان دانشگاهها در دانشگاهها این مسائل را در ارتباطات خود مطرح کنندتا چهره قران و پیامبر بهتر شناخته شود.
ایت الله امامی کاشانی در پایان با اشاره به حرکت تاریخی همافران در نوزدهم بهمن و بعیت با امام خمینی (ره) این حرکت ارزنده را به تمامی همافران تبریک گفت.
وی هچنین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به موفقیت اخیر کشور در پرتاب ماهواره فجر به فضا گفت :این حرکت نشان از حرکت نظام اسلامی به سوی اوج است که در سایه همدلی ملت میسر شده و همین همدلی است که موجب طمع دشمنان نسبت به نظام اسلامی شده است.

جمعه 17 بهمن 1393  2:23 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها