0

هرچه می‎کشیم از بی‎برنامگی‎های گذشته است/ من هم از تبعيض ناراحتم

hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

وزیر آموزش و پرورش در جمع فرهنگیان شهرستان نائین:

خبرگزاری ایمنا: وزیر آموزش و پرورش گفت: روزی که وزارت آموزش و پرورش را تحویل گرفتم، این وزارتخانه ۴ هزار میلیارد تومان کسری بودجه داشت که هنوز درحال پرداخت آنها هستم و باید بگویم هرچه می‎کشیم از بی‎برنامگی‎هایی است که از گذشته به این دولت به ارث رسیده است.

به گزارش ایمنا، علی‎اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش که امروز به شهرستان نائین سفر کرده بود، در جمع ۱۵۰ نفر از مدیران، معاونان، فرهنگیان و پیشکسوتان آموزش و پرورش این شهرستان اظهار داشت: آموزش و پرورش یک وزارتخانه نیست بلکه یک فراوزارتخانه است که مخاطبان آن دانش‎آموزانی هستند که آینده‏سازان کشورند و آموزش و پرورش، زیرساخت منابع انسانی کشور را تأمین می‎کند.
وی در پاسخ به گلایه یکی از فرهنگیان حاضر در جلسه در مورد تبعیض موجود بین حقوق فرهنگیان و سایر کارمندان دولت گفت: من هم از این تبعیض ناراحتم و این تبعیض چیزی نیست که ظرف یکی دو سال قابل برطرف شدن باشد. ولی دولت در این جهت گام‎های خوبی برداشته است که البته می‏‌دانیم که کافی نیست.
وزیر آموزش و پرورش دولت یازدهم ادامه داد: بودجه دولت در سال ۹۳، ۱۱ درصد رشد داشت درحالی که بودجه وزارت آموزش و پرورش با رشد ۲۶ درصدی مواجه شد. در سال ۹۴ نیز بودجه دولت ۱۱ درصد و بودجه آموزش و پرورش ۲۱ درصد رشد داشته است که این موضوع نشان می‏دهد دولت گام‎های موثری برای رفع تبعیض برمی‎دارد.
وی افزود: یکی از طرح‏هایی که درنظر دارم ساماندهی نیروی انسانی در آموزش و پرورش است. امسال ۲۰۰ هزار دانش‎آموز به تعداد دانش‎آموزان کشور اضافه شده است درحالی که ۲۵ هزار فرهنگی بازنشسته شده‎اند و حتی یک نفر نیز به جمع فرهنگیان کشور اضافه نشده است. البته ما موفق شدیم با مدیریت منابع انسانی، مهر ۹۳ را به خوبی آغاز کنیم و بیش از هزار میلیارد تومان در هزینه‎ها صرفه‎جویی کنیم که از محل این صرفه‎جویی، فوق‎العاده معلمان مقطع ابتدایی را ۲۰ درصد افزایش دادیم.
وی با بیان اینکه حل مشکلات قدیمی را وظیفه خودم می‎دانم گفت: لایحه‎ای در مورد رتبه‎بندی معلمان، برای مطالعه و کارشناسی بیشتر از طرف دولت به مجلس شورای اسلامی ارائه شده است که با توجه به پیگیری خود نمایندگان، فکر می‏کنم تا پیش از عید و تعطیلات مجلس تصویب شود. این لایحه دو هدف را دنبال می‎کند که افزایش انگیزه معلمان یکی از آنهاست. همکاران برای قرار گرفتن در رتبه بالاتر باید مهارت‎ها و شایستگی‎های خود را افزایش دهند که این، تحول بزرگی در وضعیت نیروی انسانی آموزش و پرورش ایجاد می‎کند.
فانی بیان داشت: روزی که وزارت آموزش و پرورش را تحویل گرفتم، این وزارتخانه ۴ هزار میلیارد تومان کسری بودجه داشت که هنوز درحال پرداخت آنها هستم و باید بگویم هرچه می‎کشیم از بی‎برنامگی‎هایی است که از گذشته به این دولت به ارث رسیده است.
وی گفت: وزارت آموزش و پرورش یک میلیون شاغل و ۷۵ هزار بازنشسته دارد در صورتی که یک وزارتخانه دیگر در کل کشور ۳ هزار کارمند دارد و این موضوع، نگاه متفاوت به وزارت آموزش و پرورش را می‎طلبد.
فانی در پایان با وعده در اولویت قرار گرفتن فرزندان فرهنگیان برای قبولی در دانشگاه فرهنگیان گفت: ۱۰ مرکز اسکان موقت فرهنگیان در کل کشور احداث شده است که این مراکز ۱۹ بهمن ماه به صورت همزمان در مشهد و ۹ شهر دیگر افتتاح خواهند شد و فرهنگیانی که برای امور درمانی خود به شهرهای دیگر مسافرت می‎کنند می‎توانند از این مراکز استفاده کنند.

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

پنج شنبه 16 بهمن 1393  8:17 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها