0

تبریزپیرمی شود

 
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1392 
تعداد پست ها : 19324
محل سکونت : اصفهان

تبریزپیرمی شود

 
مدیرکل دفتر آمار و اطلاعات استانداری آذربایجان‌شرقی گفت: 45 درصد جمعیت آذربایجان‌شرقی‌ و سه درصد جمعیت کشور در تبریز بوده و این شهر به سمت پیر شدن حرکت می‌کند.
صراط: اکبر پورفتحی شامگاه امروز در جلسه شورای اداری شهرستان تبریز با اشاره به سرشماری تبریز در سال 90 اظهار داشت: در شهر تبریز خانواده‌های یک و دو نفره افزایش یافته و در مقابل خانواده‌های 5 و 6 نفره کاهش یافته است.

وی ادامه داد: در آخرین سرشماری جمعیت شهری افزایش یافته و ساختار اجتماعی و فرهنگی در شهرها و روستاها تغییر یافته است.

مدیرکل دفتر آمار و اطلاعات استانداری آذربایجان‌شرقی تاکید کرد: با روند افزایش کنونی جمعیت تبریز در مدت 106 سال آینده دو برابر می‌شود که در واقع آهنگ رشد جمعیت کاهش یافته است و روند رشد جمعیت در روستاها و زاد و ولد بیشتر است.

وی گفت: در شرق استان نرخ رشد منفی و در شهرهای غرب استان نرخ رشد مثبت است که در شهرهای نرخ رشد مثبت توسعه را نیز شاهد هستیم.

پورفتحی ادامه داد: 45 درصد جمعیت استان در تبریز مستقر هستند و جمعیت تبریز به سمت پیر شدن در حال حرکت است و شهر تبریز شاهد جمعیت سالمندی در میان کلانشهرها خواهد بود.

مدیرکل دفتر آمار و اطلاعات استانداری آذربایجان‌شرقی گفت: بحث تک فرزندی و به هم خوردن تجدید نسل از موارد نگران کننده در تبریز است و در مطالعه‌ای که میان تک فرزندان شده است میزان استرس در میان آنان بالا است.

وی گفت: افزایش استرس در میان کودکان نگران کننده است و بنا بر مطالعات صورت گرفته در آینده با موضوع استرس در تبریز مواجه می‌شود.

پورفتحی اظهار داشت: بیشترین جمعیت تبریز در منطقه 3 شهرداری تبریز ساکن هستند و 36 درصد ساکنان تبریز متولد این شهر نیستند.

مدیر کل دفتر آمار و اطلاعات استانداری آذربایجان‌شرقی اضافه کرد: رتبه جمعیت تبریز شهر تبریز در میان شهرهای کشور حدود 3 درصد جمعیت کشور را در خود جای داده و رتبه 5 را در میان کلانشهرها دارد.

 

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

سه شنبه 14 بهمن 1393  11:20 AM
تشکرات از این پست
siryahya khodaeem1
دسترسی سریع به انجمن ها