با اینکه بسیاری از کاربران اندروید این شانس را ندارند که آبنبات چوبی را دریافت کنند، مدت زمانی که این پلت فرم قابل دسترس بوده، زمان مورد نیاز برای تستش را فراهم کرده است. در نگاه اول هیچ چیزی کم ندارد، ولی پس از کار کردن با آن و گذراندن چند ساعتی با این نسخه، متوجه میشوید که آبنبات چوبی هم نقصهایی دارد که میتواند روی کارکرد شما با دستگاه مجهز تاثیر منفی بگذارد!
به نقل از آی تی رسان؛ متاسفانه باید گفت که بسیاری از این نقاط ضعف و کمبودها در کیت کت وجود نداشته و این یعنی با اینکه گوگل قدمهای بلند و فراوانی رو به جلو برداشته است، چند قدمی هم به عقب بازگشت داشته است.
۶ نقطه ضعف اندروید آبنبات چوبی:
۱٫نبود مود سایلنت
دقیقا نمیدانیم که چرا گوگل تصمیم گرفته که کاربران نیازی به سایلنت ندارند! در واقع رسیدن به سایلنت در این نسخه از طریق انجام برخی از تنظیمات در Priority Mode ممکن است، ولی مشخصا اصلا کاربر پسند نیست.
۲٫برنامهها کنترل مود اولویت را در اختیار میگیرند
نمیدانیم که دقیقا اشتباه از گوگل بوده است یا اینکه توسعه دهندگان از عمد چنین کردهاند. مود اولویت در آبنبات چوبی برای این تعبیه شده است که به هیچکدام از برنامههای شخص ثالث اجازه دخالت ندهد و تنها کاربر را از تماسها، پیامها، رویدادها، یادآورها، پیامهای واتس اپ و نوتیفیکیشنهای مرتبط به امتیازهای وسط بازی مطلع کند. ولی انگار گوگل اولویتبندی برنامهها را به خود توسعه دهندگان سپرده و برخی از آنها تشخیص دادهاند که برنامههایشان میتوانند در مود اولویت فعالیت داشته باشند.
۳٫شلوغی منوی وظایف اخیر
فقط کافیست نیم ساعت از دستگاه مجهز به آبنبات چوبی استفاده کنید و سری به منوی برنامههای اخیر بزنید. آنجاست که میبینید، چه خبر است! پس یک جای کار میلنگد. خب این طبیعی است که بابت هر برنامهای که باز کرده باشید، یک کارت در منوی وظایف باز شده باشد، اما این غیر طبیعی است که میبینید برای یک برنامه مشابه چندین کارت باز شده است. در اندروید خالص هیچ گزینهای برای پاک کردن این کارتها وجود ندارد و تنها باید سیستمتان را ریبوت کنید.
۴٫نبود ویجت در صفحه قفل
قرار دادن ویجت در صفحه قفل همیشه یکی از ویژگیهای جدانشدنی اندروید بوده است تا اینکه آبنبات چوبی آمد و کاربر را از داشتن این ویژگی محروم کرد.
۵٫تمرکز بیش از حد روی طراحی و غافل شدن از تجربه کاربری
یه خاطر وجود متریال دیزاین، انیمیشنها و طراحیهای کاملا جدید، کار کاربران کمی دچار مشکل شده است. اگر قرار بود پیش از اینها با یک سوئیپ به مورد دلخواهمان دست پیدا کنیم، الان باید این کار را با دوبار سوئیپ کردن انجام دهیم . این پیچیدگیها پس از مدتی کاربر را کلافه خواهند کرد.
۶٫اولین عرضه سیستم عامل با وجود باگها خدشه دار شد
هیچ سیستم عاملی از باگها در امان نیست، ولی این کار توسعه دهندگان است که تمام تلاششان را بکنند تا این باگها را به حداقل برسانند. جالب اینجاست که هردو نسخه جدید اندروید و iOS دارای مشکلات وای فای بودند که در اندروید با نسخههای ۵٫۰٫۱ و ۵٫۰٫۲ برطرف شد، ولی هستند هنوز کاربرانی که از مشکل دار بودن اندرویدشان شکایت دارند. در ضمن مشکل مدیریت حافظه هم هنوز از سوی بسیاری از کاربران اعلام میشود.