۹ بازیکن رئال مادرید بیش از ۲ هزار دقیقه بازی کرده اند
وبسایت رسمی برنامه نود - ۹ بازیکن در ترکیب رئال بیش از ۲ هزار دقیقه در میدان حضور داشته اند.
به گزارش وبسایت نود، کارلو آنچلوتی به عنوان سرمربی رئال مادرید خط مشی خود برای عدم استفاده از سیستم چرخشی در تیمش را تغییر نمی دهد. او حتی پس از حذف رئال از جام حذفی اسپانیا به دست اتلتیکو مادرید در نشست خبری گفت: «فکر نمی کنم بازیکنانم نمایش بدی داشتند و این شکست نه به خاطر خستگی آنها بود و نه به خاطر کارهایی که آنها در زمین انجام دادند. نیازی نمی بینم از سیستم چرخشی استفاده کنم.»
پس از رویارویی با رئال سوسیداد در این هفته از رقابت های لیگا، به نظر می رسد این مربی ایتالیایی ذهنیت خود را عوض کرده است: «به نظرم اکنون زمان آن رسیده است که از سیستم چرخشی استفاده کنم. تیمم در طول فصل باید سرحال باشد.» این موضوع موجب خوشحالی بسیاری از هواداران رئال مادرید شد تا نگرانی های خودشان بابت بالا رفتن درصد آسیب دیدگی بازیکنان این تیم را کم کنند.
آنچلوتی در این فصل از ۱۴ بازیکن بیش از سایرین در ترکیب تیمش استفاده کرده است. کاسیاس، په په، کارواخال، راموس، مارسلو، کروس، ایسکو، رونالدو، رودریگس، بنزما و گرت بیل. اینها یازده بازیکنی هستند که بیش از سایرین در ترکیب اولیه رئال حضور داشته اند. واران، آربلوا، لوکا مودریچ (پیش از آسیب دیدگی) نیز دقایق زیادی با پیراهن قوهای سپید در ترکیب تیم حضور داشته اند. آسیر ایارامندی هم در مواقعی که نیاز بوده در ترکیب قرار گرفته است.
۹ بازیکن رئال مادرید در این فصل بیش از دو هزار دقیقه برای تیمشان به میدان رفته اند. بیش از همه تونی کروس در ترکیب رئال بوده که آمار دقایق حضور وی به ۲ هزار و ۷۲۷ دقیقه می رسد. پس از او، رونالدو با ۲ هزار و ۶۰۰ دقیقه قرار دارد. گرت بیل با ۲ هزار و ۴۷۹ دقیقه، کریم بنزما با ۲ هزار و ۴۷۶، ایکر کاسیاس با ۲ هزار و ۴۳۰، مارسلو با ۲ هزار و ۴۰۹، سرخیو راموس با ۲ هزار و ۳۹۴، خامس رودریگس با ۲ هزار و ۳۷۴ و ایسکو با ۲ هزار و ۱۳۴ دقیقه حضور در میدان، بیشترین حضور در ترکیب رئال مادرید را در این فصل تجربه کرده اند.
دوشنبه 13 بهمن 1393 4:13 PM
تشکرات از این پست