شادي حق ماست
شادي حق ماست
اخيرا خواندن كتاب جالبي به نام "جهان هولوگرافيك" را شروع كردهام. اولين پيام واضح كتاب، اين بود كه هر قطعۀ كوچك و هر ذرۀ آن قطعه، تمام ويژگيها و اطلاعات كلي آن را دربر دارد.
يعني تمام محتواي كل، در هر جزء، نيز مستتر است.
با خود فكر كردم 20سال است كه فرياد ميزنم: قدرت انسان، شاهكاري كمنظير است. و مگر نه اينكه انسان، خليفۀ خداوند بر روي كره زمين است؟ مگر نه اينكه خداوند از روح خود، در ما دميده است؟
پس چطور ممكن است ذرهاي از اين معجزۀ آفرينش، ويژگيهاي راستين آن خالق بزرگ را نداشته باشد؟
عزيزانم!
هر اعتقادي را كه برگزينيم، به حقيقت ميرسد.
چند شب قبل در يك ميهماني، متوجه عمل فردي شدم كه در حال خنديدن بود. او به طرز عجيبي در بين خنده خود، دستش را گاز ميگرفت و به اطراف فوت ميكرد!
وقتي دليل را جويا شدم، گفت: مگر شما نميدانيد بعد از هر خنده، گريه و رنج و بدبختي است؟ با اين كار، اين بلاها از من دور ميشود.
مهربانان! دست از اين خرافات، عقايد كهنه، افكار پوسيده و عصر حجري برداريد.
شادي و نشاط؛ حق همه مردم جهان است. اگر امروز در روابط خود، دچار بحرانهاي پيدرپي هستيد، شايد باورتان اين است كه كسي شما را دوست ندارد!
شايد ميترسيد همانگونه كه والدينتان بر شما مسلط بودهاند و يا يكي بر ديگري، عمري حكمفرمايي كرده، با شما نيز چنين كند؟!
عزيزانم!
اگر امروز با بحران مالي مواجه شدهايد، بهتر است به ژرفترين سطوح آگاهي خود سفري داشته باشيد. با كمال تعجب درخواهيد يافت كه باورتان اين بوده: استحقاق رفاه مالي را نداريد، يا هر كس ثروتمند است، لاجرم گناهكار بوده، يا اصلا ايمان پيدا كردهايد كه هيچ چيز خوبي، دوام ندارد! و شايد اين جمله تكراري كه: "جهان در بحران اقتصادي فرو رفته" را به باور عميق وجودتان تبديل كردهايد.
ياران خوب !
كمي به خود آييد. در بحرانها، جدايي، فقر، حوادث بد و… از خود بپرسيد: چه انديشههايي در سر دارم كه اين حوادث، براي من رخ ميدهد؟ و يك بار براي هميشه از شر اين شياطين منفي، خلاص شويد.
بدانيم و آگاه باشيم كه به هر چه ايمان بياوريم، به حقيقتي تبديل خواهد شد و هر آنچه با زبان يا انديشه خود به جهان هستي، پرتاب ميكنيم به همان شيوه به ما بازميگردد.
در پايان، چند جمله جادويي را تقديم وجود سبزتان ميكنم:
هر روزم را با سپاس آغاز كرده و ايمان دارم رويدادهاي شگفتانگيزي، امروز در انتظار من است.
من با قدرت عزيزترين آفريدگار جهان هستي، هماهنگم و با اين قدرت، هر لحظه، شرايط جديدي را خلق ميكنم.
من تجلي اقتدار و قدرت خداوند، بر روي زمينم.
همه چيز اطرافم؛ عالي و نيكوست.
زندگيتان پر از انرژي مثبت باد