0

سالاد چيست؟

 
tachberdee
tachberdee
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1391 
تعداد پست ها : 4133
محل سکونت : گلستان

سالاد چيست؟


 

ساده‌ترين تعريف سالاد تركيبي متنوع از انواع سبزيجات است كه همراه نمك، روغن، سركه يا آبليمو خورده مي‌شود، اما امروزه ديگر اين تعريف براي سالاد كافي نيست، چون در حال حاضر از انواع گوشت سفيد و قرمز، حبوبات، پنير، غلات، ميوه و صيفي‌جات در سالاد استفاده مي‌شود و به همين دليل اين پيش‌غذا نياز به بازتعريف و طبقه‌بندي جديدي دارد.

دسته‌بندي سالادها:

سالادها در آشپزي امروزي به 6 گروه تقسيم مي‌شوند:

سالاد سبز: يا گاردن سالاد كه ساده‌ترين عضو اين خانواده است و در آن از سبزي‌ها و صيفي‌جات محدودي مانند كاهو، كلم، گوجه‌فرنگي و خيار استفاده مي‌شود.



سالاد سبزيجات: هم‌خانواده سالاد سبز است، اما محتويات مفصل‌تري دارد و شامل قارچ، پيازچه، انواع جوانه و گاه سبزيجات پخته مانند فلفل‌دلمه‌ كبابي و لوبياسبز آبپز است.

باند سالاد( Bound Salad): كه معني تحت‌اللفظي آن سالاد بسته است. در اين دسته از سالاد سبزيجات خام و پخته به همراه تخم‌مرغ آبپز و انواع گوشت همراه با حجم بالايي از سس‌هاي غليظ مانند مايونز استفاده مي‌شود و سالاد پاستا، سالاد مرغ و سالاد اولويه معروف‌ترين اعضاي آن هستند.



غذا-سالاد (Main coures Salad): تركيبي از سالاد سبزيجات همراه انواع گوشت قرمز و سفيد كبابي يا پخته، حبوبات و پنير و نان سرخ شده است كه در حقيقت يك غذاي كامل محسوب مي‌شود. سالاد سزار، سالاد يوناني و سالاد نيسوآز از اين خانواده‌اند.

سالاد ميوه: ميوه‌‌هاي خرد شده تازه يا كمپوت كه همراه خامه، عسل، مغزهاي خرد شده، پودر كاكائو و قهوه سرو مي‌شوند و با آنكه اسم سالاد را يدك مي‌كشد، اما به‌عنوان دسر يا ميان‌وعده خورده مي‌شود.



دسر سالاد: كه جديدترين عضو خانواده است و بيشتر در ايالات متحده رواج دارد و تركيبي از انواع ژله، كوكي، كيك، خامه و خشكبار است. معروف‌ترين اعضاي آن هم سالاد پسته و سالاد اسنيكرز هستند.

- گوجه تقريبا در بيشتر سالادها استفاده مي‌شود و رنگ قرمز آن كنتراست زيبايي به سالاد مي‌دهد. تنوع بسياري دارد و علاوه بر اشتهاآور بودن، سيستم گوارش را نيز ضدعفوني مي‌كند.

- انواع مرغ، گوشت، ماهي و ميگو كه پس از مزه‌دار شدن، سرخ يا كباب مي‌شوند و در سالاد مورد استفاده قرار مي‌گيرند، آن را از يك پيش‌غذا تبديل به خوراك اصلي مي‌كنند و در افزایش پروتئين و كالري سالاد نقش اصلي دارند.



- تكه‌هاي نان كه در مخلوطي از روغن، ادويه‌جات و سبزي خشك طعم‌دار شده و سرخ مي‌شوند زينت‌بخش بسياري از سالادها است. تركيب روغن‌زيتون، پودر سير، نمك، فلفل و نعناع خشك آشنا‌ترين طعم به همراه اين نان خوشمزه است.

- بسياري معتقدند كه قارچ خام آهن بدن را از بين مي‌برد و بهتر است در سالاد استفاده نشود، اما طرفداران بي‌شمارش باعث شده كه به‌صورت ورقه‌ورقه در خيلي از سالادها مصرف شود. ويژگي منحصر به فرد قارچ نداشتن مواد قندي و چربي است.

- سالاد بدون چاشني ترش تقريبا بي‌معني است. ليموترش و گاه سركه پاي ثابت سالادها هستند و در سس‌هاي تركيبي هم به‌كار مي‌روند.

- طعم شيرين و رنگ زيباي آن باعث شده تا در تركيب بيشتر سالادها به‌عنوان سبزي تزييني و طعم‌دهنده متفاوت استفاده شود. هويج از معروف‌ترين سبزيجات ضدسرطان است و كالري پاييني دارد. از هويج رنده شده يا آب آن براي رنگ دادن به سس سالاد هم مي‌توانيد استفاده كنيد.



- كلم از اولين گياهاني است كه بشر مورد استفاده قرار داد و خانواده بزرگ و متنوعي دارد و خاصيت ضدسرطاني آن زبانزد است. كلم يك ويروس‌كش قوي به‌شمار مي‌آيد و علاوه بر جلوگيري از تجمع چربي در رگ‌ها، منبع غني كلسيم و ويتامين‌هاي C و K است.

- حبوبات آبپز مانند لوبيا، نخود و عدس محبوبيت جهاني دارند و گاهي به سالادها اضافه مي‌شوند. حبوبات سرشار از فيبر بوده و با آنكه كالري پاييني دارند، اما كاملا سيركننده‌اند و انتخاب خوبي براي سالادهاي رژيمي به‌حساب مي‌آيند.

- وقتي نام سالاد مي‌آيد، آدم ناخودآگاه ياد كاهو مي‌افتد. كاهو انواع بسياري دارد، اما كاهوي رسمي يا رومي، كاهوپيچ، كاهوي قرمز يا فرانسوي معروف‌ترين آن هستند. سرشار از انواع ويتامين، يد، كلسيم و فسفر است و به هضم غذا كمك مي‌كند.

دوشنبه 13 بهمن 1393  1:25 AM
تشکرات از این پست
zare58
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آذر 1393 
تعداد پست ها : 1025
محل سکونت : خراسان جنوبی

پاسخ به:سالاد چيست؟

سالاد تخم‌مرغ و گوشت - آکا

 
,سالاد تخم‌مرغ و گوشت تخم مرغ,تخم مرغ متفاوت,سالاد,انواع سالاد

سالاد تخم‌مرغ و گوشت تخم مرغ,تخم مرغ متفاوت,سالاد,سالاد تخم مرغ,سالاد تخم مرغ و گوشت,گوشت

مواد لازم :
  • گوشت:  300 گرم
  • سبزیجات سبز: به میزان دلخواه
  • تخم‌مرغ آب پز و دو نیمه شده: 4 عدد
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
برای تزئین
  • روغن زیتون:  4 قاشق غذاخوری
  • سرکه بالزامیک: 2 قاشق چای‌خوری
  • آب لیمو: یک دوم قاشق چای خوری

روش تهیه : 1. گوشت را در یک ظرف متوسط سرخ کنید. 2. برای سرخ کردن گوشت نیازی به روغن ندارید. 3. اجازه دهید گوشت ترد شود. 4. گوشت را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا خنک شود. 5. سبزی‌های سبزرنگ را در یک ظرف ریخته و گوشت و تخم‌مرغ را به آن اضافه کنید. 6. کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید. 7. در یک کاسه کوچک بالزامیک، روغن زیتون و آب لیمو را مخلوط کنید. 8. مواد تزئینی را روی سالاد ریخته و سرو کنید.انواع سالاد - مجله سیب سبز

http://www.axgig.com/images/46102340277214272922.jpg

دوشنبه 13 بهمن 1393  8:06 PM
تشکرات از این پست
zare58 tachberdee
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آذر 1393 
تعداد پست ها : 1025
محل سکونت : خراسان جنوبی

پاسخ به:سالاد چيست؟

سالاد لیوانی اسپاگتی با میگو - آکا

 

,سالاد لیوانی اسپاگتی با میگو آشپزی,سالاد لیوانی اسپاگتی با میگو,میگو,انواع سالاد

سالاد لیوانی اسپاگتی با میگو آشپزی,سالاد لیوانی اسپاگتی با میگو,میگو,سالاد,اسپاگتی

مواد لازم:
  • میگو ریز سرخ شده: یک لیوان 
  • اسپاگتی پخته شده: 2 لیوان   
  • سس فرانسوی: نصف لیوان   
  • گوجه‌فرنگی فیله و خرد شده: نصف لیوان   
  • پیازچه ریز شده: یک‌چهارم لیوان   
  • ذرت پخته شده: نصف لیوان   
  • خیارشور ریز شده: نصف لیوان   
  • مقداری کاهو برای تزئین و قرار دادن در لیوان   
  • روغن زیتون: به میزان لازم

روش تهیه: ابتدا کاهوها را کف لیوان‌ها قرار می دهیم . با این مقدار مواد حدودا 3 لیوان سالاد می‌توانیم آماده کنیم. در ظرفی ذرت، پیازچه، خیارشور، میگو و گوجه‌فرنگی را با هم مخلوط کرده به آن‌ها نمک ،فلفل و سس فرانسوی اضافه می‌کنیم و همه را با هم خوب مخلوط می‌کنیم .مواد آماده شده را بین 3 لیوان تقسیم می‌کنیم و روی کاهوها می ریزیم. می‌توانیم یک لیوان از اسپاگتی‌ها را با رنگ خوراکی رنگ کنیم .سپس تا جایی که لیوان پر شود از اسپاگتی روی لیوان می‌ریزیم و با میگو، کاهو و تخم خرفه تزئین می‌کنیم. لیوان‌ها را داخل بشقاب‌ قرار داده و برای تزئین ،کنار آن  یخ و لیموترش قرار می‌دهیم.

http://www.axgig.com/images/46102340277214272922.jpg

دوشنبه 13 بهمن 1393  8:07 PM
تشکرات از این پست
zare58 tachberdee
دسترسی سریع به انجمن ها