0

فریب می دهند و می خندند…

 
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 7868

فریب می دهند و می خندند…

 
۱٫ کاریکاتور علیه پیامبر(ص) می کشند و به نام آزادی بیان مسخره می کنند.
۲٫ پول می دهند و حمایت سیاسی می کنند و آموزش نظامی می دهند تا نگاه افراطی گروهی به عمل تبدیل شود و البته فقط کشورهای اسلامی را مورد حمله قرار دهد.
۳٫ کاریکاتور رئیس افراطی ها کشیده می شود و بعد افراطی ها حمله می کنند تا دیگران حساب کار دستشان بیاید. همه شوک زده می شوند تا تریبون داران همه اروپا و دیگر جاهلان عالم را علیه اسلام و مسلمانان تحریک کنند.
 
- آمریکا و انگلیس و اسرائیل می خندند…
۴٫ بار دیگر همچون بعد از سقوط برج های دوقلو، زندگی بر مسلمانان تنگ شده است. آتش و سر خوک در مساجد فرانسه می اندازند(نشنال پست) و به مسلمانان ناسزا می گویند. واویلتاه برای مسلمانان در فرانسه، … دیگر حکومت طاغوت نمی تواند حتی زندگی سکولار مسلمانان را تحمل کند، … واویلتاه برای مسلمانان در فرانسه.
۵٫ دوباره کاریکاتور می کشند و اینبار در وسعتی بیشتر چاپ می کنند و سهامداران آن مجله پول دارتر می شوند.
- آمریکا و انگلیس و اسرائیل می خندند…
۶٫ در این طرف اما عده ای که می خواهند خود را همراه دنیا نشان دهند، نادانسته اسم نشریه و کاریکاتوریست را لایک می زنند.
 
۷٫ در این طرف اما عده ای افراطی همه مشکل را همان صدر اسلام دانسته، و همه داد و بیداد خود را صرف فحش دادن به آن طرفی ها می کنند، غافل از آنکه آن پیر بصیر گفت: هرچه فریاد دارید برسر آمریکا بکشید.
- آمریکا و انگلیس و اسرائیل می خندند…
 
۸٫ افراطی هایی که هیچ وقت مرگ بر انگلیس و مرگ بر آمریکا نمی گویند، خیلی پول دارند. آمریکا و انگلیس و اسرائیل هم خیلی پول دارند. کلاً فرعونیان و قارونیان مذهبی خیلی پول دارند. عده ای هم همجٌ رعاع  دنبال گوساله سامری می دوند.
- آمریکا و انگلیس و اسرائیل می خندند…
۹٫ در این طرف اما سه نفر از فرزندان حضرت زهرا در ایران و عراق و لبنان، مردم را آگاه می کنند، جهت می دهند و بسیج می کنند تا مظلوم مقتدر ظهور کند، تا مصداق مکر الهی به زمینیان نشان داده شود.
- آن وقت دیگر آمریکا و انگلیس و اسرائیل نمی خندند…

     Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

یک شنبه 28 دی 1393  6:33 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 SABOORI tahmores
دسترسی سریع به انجمن ها