مسابقه فرهنگی به مناسبت ماه محرم سه شنبه 6 آبان 1393 1:28 PM gharibeh کاربر طلایی2 تعداد پست ها : 758 | تاریخ عضویت : مهر 1391 * مهلت شرکت در مسابقه تا روز یکشنبه مورخ 93/09/02 می باشد . الف - احیای امر به معروف و نهی از منکر ، عزّت و مبارزة با طاغوت . ب - فداکاری در راه دین ، نترسیدن از کمی نفرات ، محاصرة نظامی و اقتصادی . ج - موارد فوق و در نهایت ، راضی بودن به رضای خداوند عزّ و جلّ . الف - حضور مردم در مساجد و تکایا فرصت خوبی برای آشنایی بیشتر با معارف اسلامی و احکام الهی است. ب - نوعی اعلام وفاداری نسبت به مظلوم و مخالفت با ظالم و نیز احیای فلسفه قیام عاشورا است . ج - الهام بخش روح انقلابی ، شهادت طلبی و حقیقت جویی و موارد بالا. الف - « خداوند درود می فرستد بر گریه کنندگان حسین(ع) از روی رحمت و مهربانی». ب -« پروردگارا ! رحم فرما برچشم هایی که در مصائب ما اشک می ریزد ، و آن دلهایی که بخاطر ما آتش می گیرند . و آن ناله هایی که برای ما به آسمان بر می خیزد.» ج - « .... در تمام حالات برای تو گریه می کنم واگر اشک چشمم تمام شود، سزاوار است که در مصیبت تو خون بگریم. » الف - « ای پسر عبّاس! آیا می خواهی بین من و برادرم جدایی بیندازی؟ هرگز من از او جدا نخواهم شد. » « من [ در حادثه عاشورا و در برابر آن همه مصائب و داغ ها و حوادث] جز زیبایی ندیدم .» ج -« حرکت و هدایت انسانها را بدون ِامام (ع) سکون و هلاکت می دانست و زمامداری زیان آلود نا اهلان را باعث دور ماندن مردم از صراط مستقیم می دید .» الف - « دفاع و حمایت از مقام امامت و ولایت را سرلوحه مسئولیّت های خویش قرار داده بودند و با تمام توان بعد از حادثه عاشورا به مبارزه با زَرمَداران و زُور مِحوران در قالب خطابه پرداختند .» ب - عمّه ام زینب(س) در مدّت اسارت ، غذایی را که بعنوان سهمیه و جیره می دادند بین کودکان تقسیم می کرد. او سختی ها و تازیانه ها را به جان خود می خرید و نمی گذاشت بر بازوی کودکان اصابت کند . ج - او در ماجرای کربلا حتّی از سهمیة آب خویش استفاده نمی کرد و آن را نیز به کودکان می داد . الف - عفّت و پاکدامنی خویش را [مانند مادرشان زهرای مرضیه (س) حجاب و عفّت را گوهری ارزشمند برای یک زن مسلمان می دانستند] . ب- علی رغم تمام مصائب و مشکلات در غروب عاشورا نماز غفیله را نشسته اقامه کردند . ج - با خطبه های آتشین خویش ، ذوالفقار پدر بزرگوارشان علی (ع) را یاد آورد شدند . الف - گفتار ، زیبایی چهره ؛ سیرت و خلقت از پیامبر(ص) و شجاعت را از علی (ع). ب- فصاحت و بلاغت را از پیامبر(ص) و تواضع و حِلم را از علی (ع). ج - فضایل علمی از پیامبر(ص) و مناقب و سَجایای ملکوتی را از علی (ع). الف - حضرت علی اکبر(ع) در عاشورا 27 سال داشته و دارای همسر و اولاد بوده اند . ب- حضور" لیلی" [مادر حضرت علی اکبر (ع)] در کربلا و امر حضرت به او که « برو به خیمه جداگانه و ... » ج - چون امام حسین (ع) برای صوت قرآن جدّشان (ص) دلتنگ می شدند ، به علی اکبر(ع) می فرمودند : « علی! برایم قرآن بخوان » . الف - امام سجّاد (ع) که فرمودند : « خدا رحمت کند عبّاس (ع) را که ایثار کرد بر خود ، برادرِ خود را و جان خود را فدای آن حضرت نمود ...» ب - امام صادق(ع) ،که گویای رفعت و عظمت مقام حضرت و قرار داشتن در مرتبة عالی کمال انسانی ایشان و حلقة اتصّال میان امام (ع) و بندگان خدا است . ج - امام سجّاد (ع) که فرمودند : « ... و از برای عبّاس در نزد خداوند منزلتی است در روز قیامت که مَبغُوط جمیع شهداء است و جمیع شهداء را آرزوی مقام اوست ». الف - از بزرگترین فاضلان و فقیهانِ عمیق اندیش بود . ب - بندگی و عبودیّت خالصشان بود ؛ زیرا تمام کارهایش فقط برای خدا بوده است . ج - دشمن داشتنِ دشمنان علی و اولادش علیهم السّلام . الف - چون 57 سال از عمر 75 سالگی خود را وظیفه پیام رسانی کربلا را بر دوش داشته و بانویی ادیب ، فاضل و دانشمند بودند . ب - از وقار و عظمت روحی و آرامش ویژه ای همانند کوه بر خوردار بوده و به همین دلیل مادرشان به او لقب سکینه را دادند . ج - هر دو مورد صحیح است . الف - بخدا قسم که خود را در میان بهشت و جهنّم می بینم و سوگند می خورم که بجز بهشت چیزی را بر نگزینم ؛ اگر چه بدنم را قطعه قطعه کنند و بسوزانند . ب- خدایا ! به سویت توبه کردم ، توبه ام را بپذیر .... آیا برایم راه بازگشتی مانده است ؟ [ به امام حسین (ع) عرض کرد] من هرگز دست از شما بر نمی دارم . الف - زیارت و دعای او را قبول می کنم و خواسته اش هرچه باشد . بر آورده می سازم . ب - زیارتش قبول شود ، سعی و کوشش مورد قبول خداوند قرار گیرد و حاجتش هر چه باشد از طرف خدای متعال برآورده شده و نا امید بر نگردد . ج - خداوند برای تو هزار هزار حسنه خواهد نوشت و هزار هزار گناه و خطا را محو و هزار هزار درجه بالا می برد و جزء و کسانی خواهی شد که در رکاب حضرت به شهادت رسیدند .... الف - این زیارت [عاشورا ] را از پدرم آموختم و پدر نیز سینه به سینه از پدرانش و جدّش رسول خدا (ص) و او نیز از جبرئیل و جبرئیل از خدای متعال . ب - خداوند عزّ و جلّ به ذات اقدس خود قسم خورده که هر کس با زیارت عاشورا ، حسین (ع) را از نزدیک یا دور زیارت و دعا کند ، زیارت و دعای او را قبول می کند .... ج - اگر می توانی هر روز ، آن حضرت را با خواندن زیارت عاشورا از راه دور و نزدیک زیارت نما و آداب آن را بجا آور . لینک مسابقه