پاسخ به:چند سطر یادگاری
سه شنبه 5 خرداد 1394 5:00 PM
3لااااام 2ستان عزیزم
برام همیشه سئوال بود:
"اصلاً چرا اومدیم توی این دنیا، زندگی کنیم و بعدش هم بمیریم که چی بشه؟!"
هیچ جوابی منو قانع نمیکرد!
اینکه خداوند توی قرآن فرموده، شما رو برای عبادت خلق کردم و از این دست جوابها هم بیشتر من رو گیج میکرد که خدا چه نیازی به عبادت کج و کولهی ما داره؟!
یه کم که دقیق شدم، دیدم ما آدمها روزی که از دنیا میریم، به هیچ وجه اون آدمی نیستیم که روز اول بودیم! پس اصلاً سئوالی که ابتدا مطرح شده، خودش مشکل داره!
خوب که نگاه میکنم، میبینم همهی آدمها در هر ثانیه در حال تغییر هستند! چه بخان چه نخان! خودآگاه یا ناخودآگاه! مثل نفس کشیدن میمونه که دست خودمون نیست و متوجهش نمیشیم!
حتی وقتایی که بیکار هستیم، حتی وقتی داریم غذا میخوریم، حتی وقتی توی ترافیک گیر میکنیم و خلاصه لحظه به لحظه این تغییر داره در ما اتفاق میافته!
تنها کار ما اینه که بتونیم به این تغییر جهتدهی مناسب بدیم و هدایتش کنیم!
اینجاست که دین ما میگه، همهی کارهاتون رو با نیت قرب الهی انجام بدید! آب میخوری، برای رضای خدا باشه! این همون جهت دهیه هستش! خدا بر ما سخت نگرفته و راه بسیار هموار و آسان هستش!
یه وقتهایی هم از دستمون در میره، گناه میکنیم، اشتباه میکنیم! اما وقتی پی به کار خطامون میبیرم، میتونیم سرعتمون رو بیشتر کنیم در پیمودن مسیر درست!
یا اینکه مثلاً "هر لحظه داره از عمرمون کم میشه" و بشینیم غصه بخوریم که ای داد بیداد!
من هم یه مدت غصهی این عمری که داره میره رو خوردم! اما دیدم که جایی نمیره! یعنی هدر نمیره! یعنی از بین نمیره!
یه مثال بزنم! دانشمندان میگن که اون گرما و حرارتی که با آتش زدن چوب، به دست میاد، حاصل همون نورهای آفتابی هست که به درخت تابیده و در اون ذخیره شده!
در این عالم هیچی از بین نمیره!
تازشم، خیلی از مشکلات و مسائل هستش که فقط با گذر زمان حل نمیشه! راه دیگهای نداره! زمان چیز پیچیدهایه! کاش میشد فهمید که واقعاً زمان چیه؟!؟!!
چرا اگه ما با سرعت نور حرکت کنیم، زمان بر ما نمیگذره و پیر نمیشیم؟!؟؟
خلاصه! دنیا دنیای داد و ستده! یه چیزی میدیم و یه چیزی به دست میاریم!
بازی فوتبال خیلی به زندگی واقعی شباهت داره و شاید هم به همین دلیله که این همه طرفدار داره! خییییییلی در زمینهی این شباهتها، حرف میشه زد!
زیاد حرف زدم!
دوستان ببخشند! اگه خواستید میتونیم بیشتر بحث رو باز کنیم!