انتشار نقل‌قول جلسه خصوصی برای 40‌میلیون‌نفر
زنگنه همچنین می‌افزاید: «من نگفته بودم که آن حرف پخش شود. حالا اگر چهارتا سایت آن را بنویسند صدهزارنفر متوجه می‌شوند. شما آوردید مجلس
50-40میلیون‌نفر فهمیدند.» وزیر نفت همچنین می‌افزاید: «اگر گفته شده من استعفا دادم اشتباه است؛ کسی استعفا می‌دهد که ناامید باشد؛ من سرشار از نشاط و امیدم.»

روایت وزیر نفت از سخنانی که حالا موجب این حاشیه‌سازی‌ها در صحن علنی مجلس شده، از تریبون به گوش همه می‌رسد: «در بزرگداشت شهید تندگویان گفتم با شعار نمی‌شود کشور را پیش برد بلکه با شعور و خرد باید کشور را پیش برد، کشور تا یک زمانی با بالا و پایین‌هایی که وجود داشت، رو به پیشرفت بود اما از سال 84 به‌بعد وقفه‌ ایجاد شد؛ ما نباید در گذشته سیر کنیم و افراطی‌گری همیشه باید محکوم شود.»

زنگنه در ادامه، روایتش از حرف‌های آن روزش در مراسم بزرگداشت شهید تندگویان را بیان می‌کند: «در آنجا گفتم یک‌روز، پیش امیر قطر رفتم و او به من گفت من غبطه می‌خورم به آنچه شما در پارس‌جنوبی دارید. ما دوباره باید کاری کنیم که دیگران به ما غبطه بخورند باید همه‌باهم در راه شهید تندگویان جلو برویم و صنعت نفتی داشته باشیم که دیگران حسرت ما را بخورند.»

وزیر نفت همچنین تاکید دارد که «من نگفتم آقای رییس در دولت گریه کرده و... . به همین خاطر نمی‌دانم رسایی اینها را از کجا آورده. بحث این است که چرا باید کشور به وضعیتی برسد که ما حسرت بخوریم و مردم ما به ایرانی‌بودنشان افتخار می‌کنند اما آنچه را که در چشم‌انداز است خدایی نکرده نرسیم. من دلم می‌سوزد به حال این کشور، با این همه‌منابع و امکاناتی که داریم باید کشور یک منطقه باشیم نه اینکه پیش دیگران خواهش کنیم.»زنگنه همچنین حرف‌های روز رای اعتمادش را بار دیگر برای مجلسی‌ها مرور می‌کند: «بنده روزی که به اینجا آمدم‌ می‌دانستم که به کجا می‌روم، به شما هم عرض کردم به هتل پنج‌ستاره نمی‌فرستید، آدمی که به هتل پنج‌ستاره می‌رود با یک تجهیزات می‌رود، آدمی که به میدان مین می‌رود با تجهیزات دیگری می‌رود و من با تجهیزات به میدان مین به وزارت نفت رفتم.»