یکی دیگر از ویژگیهای جدید ویندوز 8 قرار دادن پسورد بر روی حساب کاربری می باشد .
  شما به 2 روش می توانید برای حساب کاربریتان پسورد قرار بدهید . یکی از روشهای جدید که شاید در تبلت ها مشاهده کرده باشید قرار دادن پسوردهای حرکتی می باشد که با حرکت دادن انگشت بر روی صفحه لمسی قفل دستگاه فعال می شود .
چنین ویژگی به ویندوز 8 اضافه شده است و شما می توانید براحتی با ایجاد یک مسیر حرکتی ویژه یک پسورد برای حساب کاربری ایجاد کنید . در ادامه به صورت تصویری به شما یاد میدهم که چگونه با ایجاد یک پسورد برای حساب کاربریتان ، ورود غیر مجاز را محدود کنید .
1. ابتدا وارد Control Panel شده و بر روی آیکون  User Accounts  کلیک کنید .
2. بر روی پیوند Make changes to my account in PC settings کلیک کنید .
3. یک صفحه همانند تصویر زیر باز می شود . در سمت چپ یک سری پیوند وجود دارد . بر روی پیوند کاربران – Users کلیک کنید .
4. همانطور که مشاهده می کنید در وسط صفحه قسمت Sign-in options 2 گزینه برای ایجاد پسورد وجود دارد .
در قسمت اول همانند ویندوز 7می توانیم یک پسورد برای اکانت کاربری ایجاد کنیم .
در قسمت دوم Create a picture password می توانیم یک رمز عبور حرکتی یا لمسی ایجاد کنیم تا در هنگام ورود بوسیله آن بتوانیم وارد بشویم . روش کار به این صورت هست که ابتدا باید یک تصویر را به دلخواه انتخاب کرده و در مرحله بعدی با توجه به آموزش خود ویندوز ، یک الگوریتم حرکتی را بر روی تصویر ثبت کنیم تا در هنگام ورود مورد استفاده قرار بگیرد .
برای شروع باید بر روی کلید Create a picture password کلیک کنیم
در مرحله بعدی پسورد ادمین از شما پرسیده می شود  . رمز عبور را تایپ تا وارد مرحله بعدی شوید
بعد از وارد کردن رمز عبور ، ویندوز 8 به صورت آنلاین روش حرکت را نمایش میدهد . ابتدا باید یک تصویر را انتخاب تا حرکت مورد نظر خودمان را بر روی آن ثبت کنیم . بر روی کلید Choose picture کلیک کرده و یک تصویر را از روی کامپیوتر انتخاب کنید . بع از انتخاب تصویر مورد نظر باید بر روی آن کلیک کنید تا انتخاب شود .
بسیار خوب به این مرحله خوب دقت کنید چون در صورن اشتباه کردن باید این محله را مدام تکرار کنید . سعی کنید از مسیری استفاده کنید که بتوانید یکبار دیگر بعد از پشت سر گذاشتن سه مرحله آن را تکرار کنید . بدلیل اینکه باید طی 3 مرحله 3 مسیر بکشید و در مرحله چهارم 3 مسیر کشیده شده را تکرار تا مورد تائید سیستم عامل قرار بگیرد . در صورتیکه مسیر را به درستی انجام ندهید به شما تذکر داده می شود که یا یکبار دیگر مراحل را تکرار یا یک مسیر جدید ایجاد کنید . در صورتیکه موفق شوید کلید Finish نمایش داده می شود  .
ابتدا بر روی کلید Use this picture کلیک کنید
همانطور که مشاهده می کنید براحتی یک مسیر حرکتی را به عنوان رمز عبور انتخاب کرده ام . سعی کنید از روش اول برای ایجاد رمز عبور استفاده کنید تا در بروز هر مشکلی راحت تر بتوانید رمز عبور را بازیابی کنید