رضايي: نتيجه بازي قبل از دربي مهم است

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: سختي‌ها و مشکلاتي را که قبل از رفتن به جام جهاني پشت سرگذاشتم را خيلي ساده فراموش کرديم.

غلامرضا رضايي در خصوص آخرين وضعيت پرسپوليس اظهار داشت: تمرينات خوب و با انگيزه‌اي را دنبال کرديم و به دنبال اين هستيم تا انشاالله مقابل تيم خوب فولاد به نتيجه خوب برسيم. بالاخره بازي قبل از دربي مهم است اما الان فقط نياز به امتياز کامل بازي با فولاد داريم.

به گزارش فارس ، رضايي ادامه داد: هميشه ثابت شده که مقابل برتري‌ها بهتر بازي مي‌کنيم و اميدوارم که روز جمعه اين اتفاق بيافتد. من هم همه تمرکزم را به اين بازي مشغول کردم تا انشاالله بتوانم مهره موثري باشم. همه دوست داريم اتفاقات گذشته را جبران کنيم. به خاطر همين بايد بيشتر تلاش کنيم.

رضايي در خصوص لغو اردوي تيم ملي نيز گفت: خودتان مي‌دانيد براي رفتن به جام جهاني چقدر سختي و مشکلات را پشت سر گذاشتيم. خيلي‌ها مي‌گفتند ما صعود نمي‌کنيم ولي تيم اول با شکست کره که صاحب فوتبال و سبک در آسيا است در خاک کره به جام جهاني رفتيم. خيلي زود مشکلات را فراموش کرديم و خيال مي‌کنيم خيلي راحت به جام جهاني برزيل رفتيم.

وي افزود: من معتقدم هر وجب از خاک اين مملکت طلاست به خدا خوب نيست که اين طور اردوها کنسل شود. ما با همه مشکلات و کارهاي سخت به جام جهاني رفتيم، حالا به کنار که قول‌ها علمي نشد اما حالا پس از برنامه‌هاي کي‌روش اردوهاي ما نيز کنسل مي‌شود. اين خيلي جالب است.

رضايي در پايان خاطر نشان کرد: باز هم براي حضور خوب در جام جهاني حمايت و همدلي در کشورمان مي‌خواهيم، من نمي‌دانم چه کسي بايد رسيدگي کند. اما اميدوارم به خاطر مردم اين اتفاق بيفتد تا کي‌روش هم برنامه‌هايش را در جام جهاني پياده کند. بالاخره مسئولان بايد قبول کنند پرچم ما در برزيل به عنوان سي و دو تيم بالا مي‌رود و اين افتخار بسيار خوبي است. پس بايد با يک برنامه ريزي خوب و کمک به فدارسيون فوتبال و برآورده کردن خواسته‌هاي کي‌روش بتوانيم با يک برنامه ريزي خوب به فوتبالمان کمک کنيم.