رفتن یا نرفتن به حج !

با سلام خدمت دوستان عزیز

میخواستم نظر شما رو در مورد رفتن به حج بدونم. حج يكي از فروع دين ماست. درست مثل نماز و روزه در هنگامي كه انسان مستطيع مي شود بر او واجب مي گردد (البته حج تمتع)

ایا باید برای نشاندان بندگی خود حتما به مکه برویم ؟ همانطور كه نماز مي خوانيم روزه مي گيريم. خمس مي دهيم و زكات و بقيه فروع دين را انجام مي دهيم حج را در صورت مستطيع شدن واجب است انجام دهيم.

مگر نه اینکه خداوند از رگ گردن به ما نزدیک تراست و بر همه چیز واقف. بله خدا به عبادت بندگان نياز ندارد. حتي به نماز و روزه ما هم احتياج ندارد اين ماييم كه به همه اين عبادتها نيازمنديم.

ایا این همه پول که ما میریزیم تو کیسه عربستان کار درستیه ؟ در زمان پيامبر هم كه كافران پرده دار كعبه بودند پيامبر مكرم اسلام حج را به جا مي آوردند.

بنظر شما اگر همین پول را در کشور خودمان صرف امور خیریه و کمک به مستمندان کنیم بهتر نیست ؟ امور خيريه عملي جداست و صوابي جداگانه دارد. براي شانه خالي كردن و نرفتن به حج فكر نمي كنم اين كار درستي باشد. كساني كه مستطيع مي شوند مي توانند به حج بروند و هزينه هاي اضافي كه الان متاسفانه در كشور ما رواج پيدا كرده را مي توانند صرف امور خيريه بكنند. (مثل هدايا و سوغاتي هايي كه همراه خود مي آورند. مي توانند اين خريدها را در ايران انجام داده و يا اينكه هزينه را صرف امور خيريه نمايند)

اين نظر شخصي خودم بود و شايد بعضي موارد آن درست نباشد