پاسخ به:اتاق چت راسخون
دوشنبه 8 تیر 1394 3:01 AMسلام دوستان اتاق چت که دارین در مورد رژیم درمانی صحبت می کنید اگه امکان داره برای صرفه جویی در وقت و هزینه برنامه رژیم خود تون رو در اختیار من هم قرار بدین
درود بر شما دوست عزیزم سال گذشته به عبارتی با هجده جلسهذکه هر دوهفته یکبار بود ومن بعضی از جلساتم را یکماه یکبار رفتم چیزی در حدود صدوهفتاد هزار تومن اگه اشتباه نکنم خرج ام شد وخدارا شکر وزن نود کیلو به هفتاد وچهار کیلو رسید وکلی از امراض بدنی که بر اثر چاقی در انتظارم بود نابود شد وارزشش را دارد ،ان شالله بعداز شصت روزی که راسخون را ترک کردم ،بخش تالار تغذیه را بر عهده خواهم گرفت ومطالب آموزشی را درباره رژیم ونحوه وزن کم کردن که تمامی کاغذهای اون دکتر رژیم را دارم میگذارم وان شالله کمکی باشد برای وزن کم کردن ولی در نظر داشته باشید وزن کم کردن بسیار ساده هست ده تا پانرده قاشق برنج وشش قاشق خورش ویک کاسه ماست ،ظهر میل کنید قبل از ناهار ظهر ،نیم ساعت قبل از ناهار ظهر یک لیوان آب وآبلیمو میل کنید وبعداز نیم ساعت ناهار را میل کنید ،روزی دو واحد تا چهار واحد میوه عصرانه میل کنید ،فقط حق مصرف هفت قند یا دوقاشق غذاخوری شکر دارید ،در شب ها دو کف دست نان وهشت قاشق خوش ،یا بعضی شب ها دوکف دست نان ودوتا کتلت که انشالله آموزش های آن را می گذارم :-)
ممنون دوست عزیز خخیلی کامل و جامع گفتین امید وارم بتونم انجام بدم و نتیجه بگیرم البته دوست دارم کامل ترش رو بذارین
دوست عزیز دارم خوب بررسی می کنم فکر نکنم من بیشتر از این غذا بخورم ها
وزن وقد وسن ونوع جنسیت را بگید ببینم اصن اضافه وزن دارید؟