سلام آجی سلما

من مدیر هستم ولی ثبت نام نمیکنم.ایراد اینجور مدیریت کردن مجازی اینه که همیشه باید انلاین باشی و من نمیتونم ،چون ساعت مشخصی نداره و در ضمن با این وضع اینترنت بعید میدونم کسی بتونه انلاین باشه.در نتیجه عدم رسیدگی با توجه به وضع اینترنت باعث دلخوری کاربرا میشه که من اصلا راضی نیستم کسی ازم ناراحت بشه .پس مبارکه هر کسی که به این پست قراراه برسه باشه ایشالا

سلام. مدير كجاييد شما؟  بعد فكر نمي كنم مديريت تالارها نياز به آنلاين بودن مداوم داشته باشه.

آجی فکر کردم صفحه های قبل رو خوندید.منظورم از مدیر ،رشته تحصیلیم بود.و الا من تو راسخون جایی مدیر نیستم.چرا من دیدم ،چند روز که یک مدیری به مطالب رسیدگی نمیکنه کاربرا ازش دلخور میشن.دوست ندارم دلخوری پیش بیاد . و الا خدمت به راسخون افتخاریه برای من .ایشالا هر وقت تونستم چشم

من همه صفحات رو خوندم. ولي حافظه ام ضعيفه. نه اينكه همه با هم خودتون رو معرفي كردين من همه رو قاطي كردم. :) اگه كاربران و مديران طبق قانون انجمن رفتار كنن هيچ موقع دلخوري پيش نمياد. ميران تالارها به خاطر اين انتخاب ميشن كه كاربران خلاف قوانين سايت عمل نكنن. اگر هم پتشون خلاف مقررات سايت بود با كمال آرامش بايد جواب داد كه دلخوري پيش نياد. انتخاب مديران هم بيشتر به خاطر همينه.

به نظر من دليلي نداره هميشه آنلاين باشي تا بتوني مديريت تالار رو بر عهده بگيري. همين كه در روز بتوني مطالب ارسالي در يك تالار رو با قوانين انجمن وفق بدي و مديريت كني حتي اگه تو يك ساعت بتوني انجامش بدي اين ميشه مديريت. البته پاسخ به كاربران، تشويق كاربران و ... هم از وظايف يك مدير است كه زياد هم زمان بر نيست.