پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی
چهارشنبه 28 تیر 1396 10:59 AMنقل قول salma57
ببخشید یه مورد الان به چشمم خورد ومعمولا برام جای سوال داره.
چرا پروژه هایی که راسخون در نظر داره اینقدر طولانی و زمان بر هست؟؟؟
از طراحی سایت جدید که دیگه اخیرا به فراموشی سپرده شد و دیگه ترجیح میدیم اسمی ازش نبریم که بگذریم! موضوع اتاق فکر هم تقریبا شش ماه یا بیشتر هست که بیان شده و اصلا خبری ازش نیست. فقط هرازگاهی مناسبتی پیش میاد اسمی هم از اتاق فکر میشه.
نکنه منتظر فرد خاصی هستین؟
نکنه منتظر برنامه نویسی خاص هستین؟
یا شاید حضور کسی در انجمن باعث شده این کار به تاخیر بیفته.
شاید هم اینمورد بین پرونده ها و برنامه های راسخون گم شده.
و کلی شاید و باید و سوال در این مورد و موارد مشابه دیگر!!!
سلام مجدد
پروژه های راسخون، هم کوچک نیستن و هم بسیاری از شرایط را در بر می گیرن، البته طرح ها و پروژه های بسیاری هم هست که سر موقع و به ویژه در انجمن توسط مسئولین و مدیران و کاربران در حال برگزاری است و به موقع برگزار شده و میشود. اما سایت جدید که مربوط به واحد فنی و مدیریت هست که شرایط خاص خودش را داره و با این عزیزان هست، اتاق فکر هم که در دست انجام است و خوب برنامه ها و اهداف و جزییات آن باید بسته شود وگرنه چه بسا اگر اهدافی که جهت سهولت کار شما عزیزان در آن قرار است لحاظ شود میسر نشود اجرایی نشود. چرا که هدف ما رضایت شما عزیزان است.
بسیاری از موارد و شرایط ذکر شدنی نیست.
امید که با این شرایط خاص و سختی که راسخون داشته و دارد بتوانیم به نهایت اهداف خود در راستای رفاه مدیران و کاربران عزیز دست یازیم.
با آرزوی بهترین ها
تشکرات از این پست
khodaeem1
salma57
borkhar
farshon
r_hasti_r
mty1378
mehdi0014
nazaninfatemeh
siryahya
omiddeymi1368
ria1365