پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی
جمعه 11 دی 1394 11:21 PMسلام علیکم در مورد مسابقه پاراگراف نهم باید بعرض برسانم روز اول این مسابقه فرهنگی را من اصلا متوجه نشدم و در روز دوم هم لینک قوانین شرکت در مسابقه باز نمیشد که من مطلب نوشتم و در مطلب و قسمت پاراگراف نهم ارسال کردم و در روز سوم متاسفانه به جای پاسخگویی مشاهده کردمحتی لینک پاسخ به پاراگراف نهم را برداشتند و فقط تشکر را باقی گذاشتند ولی در قسمت شرایط پاسخ به سوالات مسابقه در روز سوم باز شد ولی امکان کپی کردن جدول نبود وکسی مثل من که تمام سوالات را نداشت نمیتوانست پاسخگو باشد .دیروز که روز دوم بود هم لینک نحوه شرکت در مسابقه باز نمیشد و سوالات روز اول راهم که نداشتیم یعنی اصلا نمیدانستیم که جدولی برای شرکت کردن وجود دارد چون لینکی باز نمیشد وبا اینکه درخواست کردم ولی متاسفانه ترتیب اثر ندادید. نمیدونم این چه رسمی است اگر منظور برداشت وفهم مطالب به این مهمی است پس این عدم رسیدگی و قفل کردنها برای چیست با این وجود بسیار مسابقه فرهنگی زیبا و قابل تاملی بود ولی متاسفانه تبلیغاتش در سایت کم بود ضمنا خواهشمندم این قبیل شروط را بردارید که اگر کسی روز اول یا روز.... را شرکت نکنه دیگر در مسابقه پذیرفته نمیشه اگر ملاک شما نشر فرهنگ بصیرت زایی است پس نگویید این حرفها را تا کاربران بیشتری مطالب را بخوانند و متنبه بشوند ممنون از زحمتی که در این باره متحمل شدید ماجور باشید ان شاءالله
با سلام و عرض ادب و احترام
همراه راسخونی کاربر گرامی از آنجا که سوال شما مربوط به روابط راسخون است مسئول این واحد پاسخگوی شما میباشد.
همیشه انتقادات سازنده و پیشنهادات ارزنده کاربران راهگشای خیلی از مشکلات بوده و خواهد بود مطمئنا این همان مسیر ی که انجمن راسخون با توجه به کاربر محور بودن آن طی نموده و درهمین مسیر هم قدم برمی دارد. ضمن تشکر و قدردانی از زحمات شایسته شما همین که اصل مسابقه مورد رضایت شما و کاربران است این امر موجب دلگرمی همکاران در مجموعه می باشد لذا به جهت اینکه خیلی از کاربران عزیز به دلایل مختلف تتوانسته اند در این مسابقه شرکت نمایند بعد از اتمام زمان این مسابقه یعنی (ساعت ده روز شنبه)این مسابقه حداقل 24 ساعت تمدید خواهد شد تا عزیزانی که نتوانسته اند در این مسابقه شرکت نمایند در این جمع حاضر گردند امیدوارم که شما هم به این جمع بپیوندید.
با تشکر از حضور سبز شما
تشکرات از این پست
catcat
hossein201273
salma57
rasekhoon_m
ayeneh
nazaninfatemeh
omiddeymi1368