با عرض سلام و ادب خدمت آقای کیانی؛
طاعات و عبادات قبول؛
ما بعد از قرون متمادی آمدیم توی مسابقه اسم-فامیل شرکت کردیم(حرف "ف"-20 خرداد)، علاوه بر اینکه تاکنون نتایج اعلام نشده(حالا معلوم نیست برگه ها گم شده یا هنوز نوبت کلاس ما نشده!!! / خداییش بدتر از اعلام نتایج کنکور شد!!!)، پیام هم دادیم(توی تاپیک خود مسابقه)، ولی هنوز غیرفعاله و پاسخی هم داده نشده!!!
یه پیگیری بفرمایید بیزحمت. خیلی ممنون.
با سلام و عرض ادب
طاعات شما هم قبول حق إن شاالله
از این طرفا جناب دیمی؟ مسئول مسابقات به دلیل همزمانی با نمایشگاه اصفهان و برخی امور مهم دیگر فرصت نکردند نتایج مسابقه اسم فامیل را به روز اعلام کنند. هفته پیش تأکید کردم سریعتر جمع بندی انجام شود. هم اکنون در حال داوری و بررسی پاسخ ها هستند و به صورت یکجا همه حروف را در همین هفته اعلام می کنند. بنده که از نزدیک داوری مسابقه اسم فامیل را شاهد هستم تصور می کنم واقعاً سخت تر از و بدتر از اعلام نتایج کنکوره... اینطور که آقای رضوانیان دقیق و تک به تک اسامی را در منابع مختلف چک می کنند :-)
هِییییییی روزگار... چیکار کنیم!!! از بس گرفتارم... همین چند وقت پیش به یکی از دوستان میگفتم که اوضام مثل یه نفریه که 4 تا زن داره و از هر زن 5 تا بچه!!!!!!!!!! (دیگه هیچی نگفت طفلی، رفت!!!!)
دست شما درد نکنه، ممنونم از توجّهتون... ولی حدأقل جواب پست آدم رو که میتونستن بِدَن!!!!
لطفاً لینک تاپیکی که سوالتان در آن بی پاسخ مانده را جهت بررسی و پیگیری به صندوق پیام بنده ارسال نمائید.
متشکرم.