پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی
سه شنبه 2 اردیبهشت 1393 2:13 PMخواهش مي كنم. مراحم هستيد. اتفاقاً كار خوبي مي كنيد مسائل و مشكلات را با در ميان مي گذاريد.
البته واحد فروشگاه به علت حجم بالاي امور روابط عمومي، قريب به يكسال است كه از واحد روابط عمومي جدا شده و مديريت آن زير نظر اين بخش نيست. اما همانند گذشته در كنار همكاران ما هستند و ارتباط خوب و نزديكي با يكديگر داريم.
طبق فرمايشات شما قطعاً خطايي در چسباندن آدرس هاي خريداران (فاكتور شما و يك كاربر ديگر) رخ داده. در نتيجه محصولات فاكتور يك كاربر اشتباهاًبراي شما ارسال گرديده است.
در ساعات اداري فردا، نتيجه نهايي در خصوص محصولاتي كه نزد شماست،را اطلاع خواهيم داد. فاكتورتان نيز بسته بندي و ارسال مي گردد.
بنده از طرف بخش فروشگاه از شما به خاطر خطاي پيش آمده عذرخواهي مي كنم و اميدوارم همانطور كه اولين خطا بوده،آخرين بار نيز باشد!
سلام خدمت شما جناب کیانی صبح شما بخیر
نفرمایید جناب کیانی اشکالی نیست در این مورد
همانطور که حضرتعالی فرمودید با توجه به حجم کاری که موسسه راسخون دارند این دست موارد پیش میاد
عذرخواهی میکنم که مزاحم وقت حضرتعالی شدم فکر میکردم بخش فروشگاه زیرمجموعه شما باشد والا مزاحم نمیشدم
هر امری در مورد محصولات ارسالی بفرمایید بنده درخدمتم
ولی جناب کیانی بنده جای شما بودم پرسنل خاطی رو جریمه میکردم بیان تهران اگه با پای پیاده باشه که خیلی بهتره این بسته رو از من بگیره بره اصفهان اینطوری همیشه سر بسته بندی کردن مسافت تهران اصفهان یادشون میافته و حواسش رو جمع میکنن سربسته بندی کردن
با سلام و عرض احترام مجدد
خواهش می کنم. تنبیه همیشه باید متناسب با خطا و اشتباه باشد. شما هم زیاد سخت نگیرید! خواب که هیچی، این پرسنل حتی گاهی اوقات استراحت کوتاه هم نمی کنند! فاکتور شما امروز بسته بندی و تحویل اداره پست شد. نیاز به مرجوع کردن بسته ای که برایتان ارسال شده نیست. یا آن را خودتان استفاده کنید یا به کسی که نیاز دارد، هدیه کنید.