پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی
شنبه 23 فروردین 1393 9:16 PMبا سلام خدمت شما آقای کیانی گرامی
طرح باشگاه وبلاگ نویسان راسخون بلاگ به 30نفر ثبت نامی رسید وطبق سنوات گذشته که قول داده بودیم که اگر به سی نفر ثبت نامی رسید از اردیبهشت ماه اولین برنامه باشگاه را به اجرا خواهیم گذاشتم .طبق روال گذشته که کاربران وو.بلاگ نویسان را با جوایز مادی ومعنوی خود همانند حسنه ،امتیاز ،اعتبار پیامک ودر صورت نیاز وتشخیص روابط عمومی کارت شارژ ر به بنده اعلام کنید که چه تصمیمی در رابطه با جوایز مادی ومعنوی این طرح دارید تا کاربران نیز اشتیاق شرکت در این طرح را داشته باشند .لذا خواهشمندم بررسی وبه بنده اعلام کنید.
می توانید در تاپیک زیر اطلاعات تکمیلی این موضوع را بخوانید
سپاسگزارم
با احترام حسین رضایی
ثبت نام باشگاه وبلاگ نویسان راسخون بلاگ
http://www.rasekhoon.net/forum/thread/894438/page1/
با سلام و تشکر از تلاش های بی وقفه جنابعالی
باتوجه به توانایی و سوابق شما در زمینه وبلاگ و وبلاگ نویسی حتماً دوره های خوبی برگزار می گردد. در خصوص جوائز و هدایا، وعده ای به کاربران ندهید و در اطلاع رسانی ها و اجرای برنامه ها صحبتی از جوائز نیاورید. اساس و ملاک را بر یادگیری قرار داده و از همین ابتدا کاربران باید نیّت خود را خالص کنند و هدف را، صرفاً یادگیری قرار دهند.
برای شما و کلیه شرکت کنندگان در این طرح ها آرزوی موفقیت و پیشرفت داریم.
با سلام وتشکر
وعده ای ندادیم وفقط گفته ایم به ده وبلاگ برتر وفعال امتیاز وحسنه ای تقدیم خواهد شد .
آیا شما با اهدای امتیازوحسنه موافقید ؟
سلام علیکم
در خصوص نحوه محاسبه و اختصاص امتیاز، توضیحات کامل به آقای نجاران داده شده. از ایشان پیگیری کنید.
سلام وسپاسگزارم .کاربران وبلاگ نویس راسخونی باید فعالیت های راسخون بلاگ وتالار وهمچنین روابط عمومی را قدر بدانند وبرای آموزش ها وطرح های آن ارزش قایل شوند .کلاس های مجازی آموزشی که با عنوان کارگاه های آموزشی وطرح های منحصر به فرد تالار را اگر کسی بخواهد علنی آموزش ببینید باید هزینه های سنگینی دهد .اینکار را روابط عمومی راسخون انجام داده وقطعا کاربران قدر بدانند وتنها چیزی که ما از کاربران می خواهیم اقدام واستقبال از طرح های موجود هست تا وبلاگ نویسی را به طور جدی وحرفه ای انجام دهیم .اینکه من در نوشته قبلم که پس از دیدار باشما آقای کیانی در تاپیک روابط عمومی گفتم که امیدوارم دلسرد نشوم یا ناامید همین استقبال وارزش دانستن کاربران بود که تالار وبلاگ نویسی راسخون با این همه توانایی دارد به کاربرانش خدمت می کنند .امیدوارم کاربران قدر این تالار وآموزش هایش وکارگاه های آموزشی وطرح های قفوق العاده آن را قدر بدانند که بسیار در امر وبلاگ نویسی آن ها مفید هست .یکی از اهداف مهم تالار وبلاگ نویسی راسخون رشد وتعالی کاربران وبلاگ نویس راسخونی وهمچنین دیگر کاربران هست وهدفی را که فعلا دنبال می کند قصد دارد از نظر فنی ومتوایی کار وبلاگ نویسی کاربرانش را قوی وحرفه ای کند،که امیدوارم وبلاگ نویسی حرفه ای که مد نظر راسخون بلاگ وتالار هست با کاربران به نتیجه بنشیند وبنده بعنوان مدیر تالار مطمن هستم که این برنامه ها وطرح های ویژه پاسخگوی نیاز ها کاربران هست وحتما در رشد وتعالی وبلاگ نویسی اثر گذار خواهد شد.ببخشید که این همه حرف زدم فقط می خواستم اینجا تاکید کنم که همه وبلاگ نویسان از طرح های موجود تالار وبلاگ نویسی استقبال بعمل آورند.
باید همت کنیم وکاربران نیز همت کنند تا وبلاگ نویسی رابه طور حرفه ادامه دهیم
با تشکر وبا احترام
رضایی