با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما مدیران محترم

میخواستم یک پیشنهاد را با شما دوستان  عزیز مطرح کنم

از انجای که اینجانب به مبحث خودرو به صورت تخصصی علاقه وافری داشتم یکی از دوستان را که در سایت تی تی تیونینگ که به صورت تخصصی فعال بود و یکی از بهترینها در رابطه دانش خودرو بود طی یک پیام خصوصی به همکاری با سایت راسخون تشویق و دعوت کردم که ایشان  هم پذیرفت و هم اکنون با نام lovecar (نامی که در خود سایت تی تی نیزبا ان فعال است ) حضور پیدا کرد و اولین پست خود را در تالار مطالب عمومی بخش خودروی انجمنها ارسال نمود ولی متاسفانه انجمن خودرو در تالاری غیر فعال و زیر مجموعه قرار دارد که بهتر بود برای استفاده بهتر نسبت به این موضوع محبوب و فراگیر تالاری تخصصی ایجاد میشد لذا پیشنهاد میشود تالار مباحث خودرو را در صفحه اصلی قرار دهید و نطر خود را در مورد عملکرد کاربر جدید اعلام کنید با تشکر از شما

(امتیاز دعوت از دوستان و معرفی سایت فراموش نشود)

سلام علیکم

ممنون از اینکه پیام خدو را در روابط عمومی مطرح کردید و همچنین از دعوت دوستانتان. حتماً گوشه ای زحمات شما و دوستان دیگر را جبران خواهیم کرد.

مطالب کاربر مذکور را مطالعه کردم. اطلاعات خوبی ارائه کرده اند. خودرو به عنوان یکی از زیرتالارهای مطلاب عمومی است و غیرفعال نیست. اتفاقاً همین که به عنوان یک زیرتالار قرار گرفته نشاندهنده اهمیت و محبوبیت موضوع دارد. شما مباحث و برنامه ها و ایده های خود را در خصوص آن تالار مطرح نمائید. تبلیغات مناسب در آن خصوص در قسمت های مختلف سایت انجام خواهد شد.