تا اونجایی که یادمه همیشه سر اینکه کاربران برتر اعلام میشن دلهره داشتیم که آیا ما هم جزء کاربران برتر هستیم یا نه؟

بعد از یک ماه فعالیت تازه وقتی تاپیک به روز میشد می رفتیم می دیدم ای دل غافل! فعالیت ما اصلا دیده نشده. یعنی مدیر محترم ما رو ریز دیدن و یا اصلا ندیدند.

اینقدری که ما خضوع داریم تو تالارها. ریز دیده می شویم.

البته این حرف کلی هست و من دارم از زبان کاربرانی می گم که قرار بوده برتر بشن و نشدن.

تازه دردسر بعد از این شروع میشه.

این صندوق و اون صندوق باید پیام بدیم که مدیر محترم ما هم گوشه کنار تالار شما بودیم ها! یا بقیه هم بودن! یا کسانی نبودن و شما این ماه رو با دو ماه قبل اشتباه گرفتید یا ....

لطفاً اجازه دهید کاربرانی که شما آن ها را وصف کردید، خودشان صحبت کنند. نظرات منطقی و غیرمغرضانه کاربران برای ما اهمیت دارد و هر زمان که موضوعی را جهت پیگیری و بررسی مجدد به ما اعلام کنند، آمادگی آن را داریم که این کار را انجام داده و  با همکاری مدیریت محترم، امکان تجدید نظر و اطلاح هرگونه خطای احتمالی و سهوی در موارد مختلف از جمله مسابقات و جوائز وجود دارد  که جای هرگونه نگرانی را از کاربر سلب می کند.

سلام

من یک ماه کامل در تالار ورزش فعالیت کردم اما برتر نشدم. علتش چیه آخه؟ دیدم انگار فایده نداره دیگه فعالیت در تالار ورزش رو کنار گذاشتم

با سلام و عرض احترام

منظور شما کاربران برتر آذر و دیماه است؟ زمان آن را اطلاع دهید. نیاز به قطع کردن فعالیت نیست چون موضوع، پیگیری و بررسی می شود و نتیجه آن به اطلاع شما خواهد رسید.