پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392
شنبه 11 آبان 1392 8:53 AM
غرض از این نوشتار، اینست که گمان نمیکنم همه-منظوره بودن سایت، صرفاً به دلیل جذب مخاطب، باشد، آن چنان که بستن موقت تاپیک هایی با موضوعات لطیفه و طنز، به بازدید سایت لطمه وارد کند!
این بدان معناست که کاربران، وقت شریف خود را صرفاً یا نزدیک به صرفاً! به پرداختن به این مقولات می گذرانند [که بسیار بعید است] و دور از نگرش و رویکرد و هدف و آرمان مقدس این سایت می باشد.
امّا موضوع افراط و تفریط بنده که توسط کاربر پست نقل قول شده، عنوان گردیده، به نظر نمی رسد ارتباطی با آنچه درخواست شده، داشته باشد.
نه اهل افراطم و نه اهل تفریط، اگر جذابیت این سایت، به این نحو مطرح است و صرفاً با بستن موقت این نوع تاپیکها، از بین می رود!! ، به هر حال در اقدام مختارید و این مسئله به شخص شما برمی گردد.
انتظار نداشتم که کاربری عنوان کند از جذابیت! سایت کاسته می شود و اگر خوب بیندیشیم، حرف بزرگی ست که کوچک پنداشته شده، چه در مورد کاربری که نظر خود را به این صورت عنوان نموده اند و چه در رابطه با کاربرانی که سخن کاربر مذکور را به طور مطلق تأیید نموده اند [ با زدن تشکر بدون هیچ پاسخی].
حداقل برای سالروز شهادت معصومین(ع)، به اندازه درگذشت یکی از اعضای خانواده یا نزدیکان، ارزش قائل باشیم. چنانچه شاهد درگذشت یکی از عزیزانمان باشیم، آیا باز هم از افراط و تفریط و یا مسئله مضحکی (البته در این زمینه) مانند میزان جذب مخاطب و تعدد بازدیدکنندگان سخن می گوییم؟؟؟
در مورد میزان بازدید از سایت و جذابیت آن در ایام سوگواری به این نحو صحبت کردن، بسیار سخیف است و هدف از ایجاد این سایت را زیر سوال می برد.
برای اینکه از جذابیت سایت! به زعم این کاربر کاسته نشود و کاربران غیر کاملاً مذهبی! همچنان مشتاق سرکشی به انجمنهای این سایت باشند، خواهشمند است صرفاً! در کلّیه روزهای شهادت معصومین(ع) و سالروز درگذشت بزرگان دین، در طول سال، نسبت به بستن این نوع تاپیکها که معمولاً جزء وظایف مدیران آنها می باشد، اقدام گردد.
[پاسخی که منتظر شنیدن آن، از سوی کاربران و یا مسئولین سایت بودم، همین بود]
آخرین نکته:
نحوه پاسخگویی و صبر شما، ستودنی ست.
نسبت به تلاشها و زحمات شما کمال قدردانی را دارم و توفیقات روزافزون و سربلندی شما و کلیه همکاران راسخونی را از خداوند متعال خواستارم.
أجرکم عندالله
سلام و عرض ادب و احترام
پاسخی برای شما نوشتم و ارسال کردم ولی چون خیلی طول کشید تا جواب بدم از نام کاربری خارج شدم و پاسخم ارسال نشد.
خلاصه اون جواب رو می نویسم.
من با قفل کردن تاپیک در دو ماه متوالی مخالفم همانطور که با تبلیغ این تاپیک ها در این ماه مخالفم/
نمی دونم چرا ما به شهادت ائمه بیشتر از تولد اونها بها می دیم. (تاسوعا و عاشورا رو عرض نمی کنم کلا می گم)
جایی ندیدم کسی به مداحی و مصیبت در آخر جشن تولدهایی که برای ائمه گرفته میشه ایراد بگیره. ولی با هر نوع شادی در ایام عزاداری همه مخالفند.
مردم عادی فقط دهه اول محرم و دهه آخر صفر رو عزاداری می کنند در حالی که شما درخواست دارید دو ماه تاپیک های طنز و سرگرمی قفل بشن.
خب چرا عکس این عمل صورت نمی گیره. یعنی در ایام جشن مثل دهه کرامت و هفته وحدت مداحی ها از روی سایت براشته نمی شه و تاپیک های طنز وسرگرمی دوچندان بشه.
شما که پیشنهاد قفل کردن این تاپیک ها رو می دین تاپیک های جایگزین رو معرفی کنید تا دوستانی که به انجمن سر می زنن و به نوعی اوقات فراغتشون رو اینجا سپری می کنند در اون شرکت کنند.
در مورد داغ عزیز که خدا برای هیچ کس پیش نیاره. در این موارد هم فقط در ایام و اوقاتی که مراسم برگزار میشه مردم به سوگواری می پردازند و در بقیه اوقات به زندگی روزمره خودشون می پردازند.
کاربران فهیم سایت در این ایام خودشون به سراغ این تاپیک ها نمی روند که حالا قرار باشه حتما با قفل کردن این تاپیک ها اونها رو از زدن پست در این ایام منع کنیم.
ببخشید پاسخ دوباره رو خیلی سریع نوشتم تا از محیط کاربری خارج نشم.
جسارت بنده رو به بزرگواری خودتون ببخشید.
حضور در اینترنت بیشتر برای اوقات فراغت هست. مخصوصا انجمن ها بیشتر این ویژگی رو دارن که در کاربران عزیز اوقات فراغتشون رو با اون سپری می کنند.
منتظر برنامه جایگزین شما در ایام محرم به جای تاپیک های طنز و سرگرمی هستیم.
البته این نکته رو هم بگم قطعا تصمیم گیرنده در این موارد شورای محتوای راسخون هست و من فقط نظر و عقیده خودم رو بیان کردم. همانطور که شما نظر خودتون رو بیان کردین.
باز هم تشکر از شما و سعه صدرتون.