پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392
جمعه 10 آبان 1392 4:42 PMبا سلام خدمت جناب کیانی و عرض خسته نباشید
برخود لازم میدانم با توجه به تغییراتی که در سایت راسخون شاهد بودیم از شما و کلیه همکاران محترم سایت راسخون کمال تشکر و قدردانی را داشته و موضوعی را با اجازه حضرتعالی میخواستم مطرح کنم
تغییراتی که در هفته های اخیر در سایت راسخون شاهد بودیم بسیار خوب بود و بنده و سایر دوستان و کاربران کماکان خواستار پیشرفت روزافزون سایت راسخون هستیم ولی متاسفانه در بعضی قسمتها بنده مواردی را مشاهده کردم که به نظرخودم لازم دانستم در این جا مطرح کنم و ان اینکه در رتبه بندی کاربران درسایت راسخون شاید دربرخی موارد در حق کاربران کم لطفی میگردد مثال اینکه کاربرتازه وارد با کاربرطلایی 1 هیچگونه فرقی در سایت راسخون نداشته و ندارد به نظر بنده کاربر یا کاربرانی که با هدف و ذوق و شوق خاصی در این سایت فعالیت میکنند باید یک امتیازاتی نسبت به کاربری که تازه وارد است داشته باشد که متاسفانه بنده در طول مدت 2 سال فعالیت در سایت راسخون کمتر شاهد این موضوع بوده ام بله میدانم هردوماه یکبار کاربران برتر معرفی شده و هدایایی به رسم یادبود تقدیم این عزیزان میشود ولی خوب این موارد شامل کلیه کاربران سایت اعم از کاربر تازه وارد و کاربرطلایی 1 است و رتبه بندی در این سایت فقط به اسم خلاصه میشود و هیچ امتیاز و مزیتی کاربر طلایی 1 نسبت به کاربر طلایی 2 یا کاربر تازه وارد ندارد سوال بنده این است چرا وقتی تفاوتی میان کاربران طلایی و کاربرتازه وارد وجود ندارد رتبه بندی صورت گرفته است ؟
امیدوارم جسارت بنده را ببخشید و لازم میدانم این نکته را متذکر باشم که تمامی کاربران ، سایت راسخون را خانه دوم خود دانسته و هدف پیشرفت روزافزون این سایت میباشد
باتشکر