از یووه و دل نری ممنونم
چهارشنبه 26 آبان 1389 12:54 PMشادابی و هیجان خاصی در چهره وی نمایان شده، از زمانی که به کشور بازگشته روحیه بهتری گرفته و با انگیزه و تلاش بیشتر و امید به اینده در میادین حاضر می شود با نمایش های موثر و قابل قبول خود در یووه بار دیگر به پیراهن اتزوری رسید تا رویای خود را بار دیگر دست یافتنی ببیند.
البرتو اکوئیلانی که بی صبرانه به بازگشت و پوشیدن پیراهن اتزوری امیدوار بود سرانجام با اعلام پرندلی به تیم ملی ایتالیا بازگشت و طبق گفته مربی ایتالیا جز بازیکنان مهم و موثر تیم به شمار می رود می گوید: از یوونتوس و دل نری ممنونم.
در حال حاضر در اردوی ملی گروه خوبی را تشکیل داده ایم. می خواهیم بهتر و خوب ظاهر شویم و نتایج درخشانی کسب کنیم.
اما یوونتوس، در حال رشد و حرکتی مثبت هستیم و خوب ظاهر می شویم، هدف ما بهتر شدن در هر دیدار و ایستادن در رده های بالای جدول است، تیمی کامل و باانگیزه هستیم و در شرایطی که برخی نام های در سایر تیم ها مد نظر است ما گروهی بزرگ را تشکیل داده ایم.
زمانی که به ایتالیا بازگشتم به دنبال پیشرفت و ادامه هدفی که در سر داشتم بودم، در یووه رشد کردم. یوونتوس فرصت ویژه ای برای من بود و توانست مرا متحول کند. در این تیم متوجه شدم که می توانم برگردم و بهتر کار کنم و می توانم بار دیگر پیراهن اتزوری را بر تن کنم، نادان نیستم و می دانم که به این زودی به تیم ملی بازگشتم به دلیل حضور در فضای یوونتوس و نمایش خوب است.
در حال حاضر نام میلان جلوتر از نام ما برای قهرمانی مطرح می شود اما شما یوونتوس را برابر این تیم در سن سیرو دیدید و متوجه شدید که با چه نیرو و انگیزه ای ظاهر شدیم. زمانی که با قلب و روحت بازی می کنی می توانی بهتر و بهتر نتیجه بگیری.
یوونتوس تیمی بزرگ و با برنامه نشان می دهد و هدف من ماندن و ادامه این دوران با بانوی پیر است.