شیخ سعید شعبان رهبر مسلمانان لبنان می‎گفت یک فیلمی‎ساختند یکی از شاهزاده‌های یکی از کشورهایی که شاه دارد توی این فیلم مسخره شده بخاطر همین این کشور روابط خود را با انگلستان قطع کرد ولی نامردها به رسول الله جسارت کردند ولی روابطشان را قطع نکردند، باید معلوم شود که مسلمانها خادمشان کیست و خائنشان کیست.

مثلاً خلیفه ارامنه و آشوریها و کلدانیها اینها همه از سلمان رشدی اظهار تنفر کردند ولی به دنبال این فتوا چه شد. در انگلستان تقریباً مسلمانها هزار تا مسجد دارند. هزار تا مسجد در یک روز به حمایت از امام سخنرانی کردند در هر مسجدی حدود 300 نفر جمع شدند و یک راهپیمایی با عظمت در لندن راه انداختند. آمریکا می‎گوید بعد از فتوای امام 178 مورد تهدید به انفجار داشتیم. کتابی اخیراً چاپ شده که بعد از فتوای امام 300 حادثه در جهان رخ داده است که تمام این حوادث در کتابی ثبت شده است.شوروی بعد از اینکه دید امام فتوا داد او هم گفته کتاب را چاپ نکنید. سفیر شوروی که نامه جواب گورباچف را خدمت امام آورد. سفیر انگلستان به سفیر شوروی گفت تو که پهلوی امام می‎روی این را هم ببر. گفت چون امام فتوا داده به کشتن سلمان رشدی و سلمان رشدی هم در کشور شماست من این نامه را نمی‎دهم.

أحمد حمبل امام اهل سنت: می‎گوید ناسزا به رسول الله کفر است.

امام شافعی: «من سب الانبیاء قتل» کسی ناسزا به پیغمبر بگوید باید کشته شود.

ابوحنیفه رهبر اهل سنت: «من سبه النبی او اله و کان مسلما فقد سار مرتدها».

کسی که به پیامبر ناسزا بگوید مرتد است.

یعنی اعدام سلمان رشدی شیعه و سنی ندارد. در تاریخ افرادی را که ناسزا گفتند حضرت فرمود بگیرید و خفه‎اش کنید. زنی کافر بود و به حضرت رسول دشنام داد. بدستور پیغمبر مردی آن زن را خفه کرد.