آبیاتی:اینتر جدی ترین رقیب میلان برای فتح سری آ
پنج شنبه 25 آذر 1389 1:46 AM| با اینکه میلان با اختلاف 13 امتیاز از اینتر جلو است ولی آبیاتی معتقد است اینتر جدیترین رقیب میلان میباشد |
|
در مصاحبه ایی که با کانال سکای سپورت 24 داشت،با اینکه بین میلان و اینتر 13 امتیاز اختلاف میباشد ولی آبیاتی تاکید کرد که رقیب اول میلان در سری آ اینتر میباشد
او گفت:"به نظر من هنوز هم رقیب اول میلان،اینتر است و بعد از آن بقیه ی تیم ها مدعی هستند... اینتر میلان در حال حاضر بخاطر داشتن تعداد زیادی مصدوم زمان سختی را سپری میکند،به نظر من این تیم مجموعه ی خوبی از بازیکنان را در اختیار دارد" در مورد تیم ملی ایتالیا گفت:"خب،بسیاری از بازیکنان هستند که دوست دارند با تیم ایتالیا بازی کنند...در حال حاضر دروزبان اول تیم،بوفون میباشد...فکر کنم که سرمربی نظرش به دروازه بانان جوان میباشد" سپس آبیاتی در مورد بهترین بازیکن حال حاضر میلان گفت:"ایبراهیموویچ،او منبع قدرت تیم است" و در مورد رونالدینیو گفت:"رونالدینیو بازیکن بسیار خوبی می باشد.او در حال حاضر بر روی نیمکت می نشیند،طبیعتا نمیکت نشینی او عجیب به نظر میرسد...وضعیت او خوب است،زمانی که گل میزنیم اولین نفری که از روی نیمکت میپرد،رونالدینیو است، اگر چه ظاهرا خوشحاله ولی از درون ناراحته..." در مورد آرزوهایش در سال 2011 گفت:"مهم نیست که سری آ و یا لیگ قهرمانان پیروز شویم مهم این است که یکی از این دو را برنده شویم |