رونالدینیهو در مورد قراردادش مطمئن است
یک شنبه 30 آبان 1389 10:26 AM| رونالدینیهو در رابطه با قراردادش با میلان هیچ نگرانی ندارد / امیدوارم مقابل فیورنتیا به میدان بروم... |
رونالدینیهو ستاره برزیلی میلان همچنان اصرار دارد که او در مورد آینده اش در میلان هیچ مشکلی ندارد و نگرانی از این بابت ندارد حتی با توجه به اینکه قرارداش در تابستان پیش رو به اتمام می رسد. آدریانو گالیانی شب گذشته به خبرنگاران گفته بود که اماده است تا ریسک از دست دادن رونالدینیهو را بپزیرد و اعلام کرد که او آزاد است با هر باشگاهی که می خواهد مذاکره کند رونالدینیهو اعلام کرد که در رابطه ماندنش در میلان هیچ گونه پنهان کاری و رازی وجود ندارد حتی با توجه به این که باشگاه های فلامینگو و گالکسی آمریکا به دنبال او هستند. رونالدینیهو اخیرا جای خود را در ترکیب میلان از دست داده است و در 3 بازی گذشته حتی به عنوان یار جانشین به کار نگرفته شده است اما به نظر می رسد او تلاش می کند تا جایگاه خود را در ترکیب اصلی میلان پس بگیرد. رونالدینیهو در پاسخ به این سوال که نظرش در مورد بازگشت به تیم ملی و قرارداش چیست این چنین گفت : "بازیکنان زیادی در میلان هستند که قراردادشان رو به اتمام است اما من از این بابت نگرانی ندارم و در میلان خوشحال هستم" "من نمی خواهم در مورد این جور موارد بیش از این صحبت کنم و من در رابطه با قراردام هیچ نگرانی ندارم.و اما در رابطه بازگشتم به تیم ملی باید بگویم که من از بازگشت به تیم ملی بعد از مدت ها بسیار خوشحال هستم , هر چند که دوست نداشتم با باخت به آرژانتین همراه می شد" "من اخیرا چندان بازی نکرده ام ,ریتم بازی من خوب نبود اما من می دانم که می خواهم بازی های خوبی برای میلان انجام دهم و این روند را ادامه دهم تا بار دیگر به تیم ملی دعوت شوم." او در پایان گفت : "من آماده ام تا به عنوان یکی از مهاجم ها برای میلان بازی کنم باید دید که سرمربی چه می خواهد,من امیدوارم تا برابر فیورنتینا به میدان بروم و بازی کنم" |