مصاحبه اختصاصی متیو فلامینی با نشریه Il Corriere della Sera / از ترک آرسنال به هیچ وجه پشیمان نیستم
متیو فلامینی معتقد است پس از گذشت 2 سال در باشگاه میلان,احساس می کند قسمتی از میلان است,اگر چه در فصل قبل بی مهری های سرمربی اسبق میلان, لئوناردو شامل حال او شد.
این هافبک 27 ساله در حال حاضر در 8 بازی این فصل به میدان رفته است و به نظر می رسد باید بیش از این از تصمیمات آلگری در سه هافبک در پست خودش بهرمند شود.

در نشستی اختصاصی با فلامینی چنین می گوید
" اجازه دهید از سالی بگویم که تازه به میلان از آرسنال نقل مکان کردم  که 35 بازی انجام در آرسنال انجام داده بودم  و در حالی که در فصل قبل لئوناردو از من استفاده نکرد و من فرصتی برای نشان دادن نداشتم و این ویژگی نبود"

"اما در حال حاضر اعلام می کنم که احساس می کنم در درون تیم هستم و این را هم در نظر بگیرید که شروع فصل با مصدومیت برای من همراه بود و هم اکنون من 100% آماده هستم
و  فکر میکنم این را بعدا خواهید دید."

متیو فلامینی  در پاسخ به این سوال که آیا از اینکه آرسنال را ترک کردی و به میلان آمدی پشیمان نیستی چنین گفت :

"به هیچ وجه.من به باشگاهی آمدم که که بزرگتر از آرسنال است.من افتخار این را داشتم تا در کنار اسطوره ای همچون مالدینی ,کاکا,شوچنکو بازی کنم و در نتیجه من حرکت بزرگی انجام دادم"

او در پایان افزود
"من هر روز که از خواب بیدار می شوم به اسکودتو فکر می کنم ,همچنین به لیگ  قهرمانان اروپا.امسال فینال در لندن است و من می خواهم در آنجا باشم"