دولت و مجلس توجه بیشتری به اجرای سند چشم انداز داشته باشند
چهارشنبه 1 آذر 1391 12:45 PMتهران - نماینده مردم بندرعباس، قشم، ابوموسی، حاجیآباد و خمیر در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت و مجلس شورای اسلامی با تدبیر و تلاش، توجه بیشتری به اجرای سند چشم انداز نظام جمهوری اسلامی ایران داشته باشند.
آرامی اظهارداشت: اگر سند چشم انداز و مسیر رسیدن به نقشه راه آن، ملاک عمل دولت و مجلس است آیا جا نداشت در هفته های قبل و همزمان با سالروز ابلاغ این سند، یک دقیقه از وقت مجلس شورای اسلامی به این امر مهم و موضوع اساسی اختصاص داده می شد؟
وی گفت: هیات رییسه مجلس شورای اسلامی باید به سند چشم انداز 20 ساله نظام جمهوری اسلامی بیشتر توجه کنند.
آرامی تاکید کرد: دولت نیز باید متناسب با سند چشم انداز که مورد تاکید و تایید رهبر معظم انقلاب است تدابیری را بیاندیشد و در دستور کار مسوولان اجرایی قرار دهد.
وی همچنین با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور ناشی از تحریم ها، گفت: دولت باید لایحه جامعی برای اقتصاد مقاومتی که همواره مورد نظر رهبر معظم انقلاب است را در بخش های تورم و بیکاری به مجلس ارایه دهد.
آرامی ادامه داد: برای حل مسایل و مشکلات کشور نیازمند یک اتفاق نظر و اجماع همه جانبه و همدلی، همسویی و وحدت بین مسوولان کشور هستیم.
http://irna.ir/fa/News/80424515