طنز جالب
شنبه 25 شهریور 1391 10:40 AM
دخترا توانایی اینو دارن که اتفاقی که تو یه ساعت افتاده رو تو 5ساعت تعریف کنن... =)))))
بابام خیلی مرده. سر ناهار دستم خورد به بطری آب همش ریخت تو غذاش.هر کی بود یه چک میخوابوند زیر گوش بچه اش. ولی بابام نزد. بشقابشو باهام عوض کرد. ^_^
اول مهر ماه شنبَــــــــــــس :|
غروب جمعه ی 31شهریور ....
صدای اذانم میاد :|
فرداش باید بری مدرســــــــــه( یا دانشگاه مثل من خخخ)بعد ِ 3 مـــــــــــاه ...
تصورِشم عذاب آوره :(((((
(ستاد کـــــــــــــــــــــوفت کردن واپسین روزهای تابستان)
دیشب خسته بودم وسط هال ولو شدم ، خوابم برد، نصف شبی یه لحظه احساس کردم نفسم بالا نمیاد و دارم خفه میشم، جد و آبادم اومد جلو چشم!!
افتادم به سرفه کردن و نفس نفس زدن، قشنگ اینقد سرفه کردم که بنفش شدم! یکم که تونستم نفس بکشم تو اون تاریکی نگا بالا سرم کردم، دیدم بابام وایساده داره هر هر میخنده!!
همینجوری، مات و خواب زده پرسیدم چیه؟!؟ چی شده؟؟
با خنده وخیلی ریلکس گفت:هیچی ندیدمت، پام رفت رو گردنت، بخواب بخواب!!!
یعـــنی یه همچـــین خونواده ای دارم مـــن :|
منو میبو30؟ اگه نبو30خیلى لو30 ، مِر30. نگى به كَ30،خیلى نَفَ30. عزیزم نَتَر30،از هر كى بِپُر30به این موضوع میرِ30كه تو واسم همه
بــــــ سلامتیــه پسری کـــــ پول های مچاله شده اشــــ را آرامــــ
گذاشتـــــ جلوی
فروشنده و گفتـــــ برای روز پدر یکـــــ کمربند میخامـــ
فروشــند گفتـــ : چ جنسی باشه ؟
پســر کوچولو گفتـــ : فرقی نمیکنه
فقط دردش کمــــ باشه ...
همه ی خونواده نشستیم تو سالن دوستم زنگ میزنه خونمون با من حرف بزنه که مامانم گوشیو ور میداره:
-سلام عزیزم خوبی؟چی؟؟مگه سعید با شما نیومده شام بیرون؟اون که خیلی وقت پیش از خونه رفته!شما خونه ای الان؟پس پسر من کجاس؟یعنی دروغ گفته منو پیجونده؟؟...
دوستمم اون طرف هول کرده و یه سره داره واسه مامانم دروغ می بافه که من حالم بد شد و مجبور شدم برگردم خونه و این حرفا! :|
یعنی وقتی من گوشیو از مامانم گرفتم دیگه دوستم مرگ ِ مغزی شده بود!...مامانم این طرف غش کرده از خنده!
آخه مامان من این شوخیه تو با بچه ی مردم می کنـــی.... :|
با یکی چت میکردم.جواب نمیداد بهش گفتم چته؟چرا جواب نمیدی؟! گفت دارم صبونه میخورم.خیلی مودب بود،با دهن پر چت نمیکرد !!!
دیشب رفتیم خونه ی داییم ...
یه پسر داره 5 سالشه ، یه موبایل گرفته دستش میگه " این علامت حاکم بزرگ میتی کومان" .. احترام بزارید !
منم خواستم سرگرم بشه احترام گذاشتم !
برگشته میگه تو نمیخواد احترام بزاری .. تو از خودمونی زومبــــه !!
منـو ميگـــي ~~> :| !!
يه چي مي گم همه دانشجو ها از ته دل بگن آمين !!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خدا يا اين انتخاب واحد رو از رو زمين ور دار !!!!!!!!
آمیـــــــــــــــــــن
یه عده آدم نفهم هستن , که میفهمن نفهم هستن , ولی نمیفهمن که میفهمیم نفهمن !
یه دختره اومده استاتوس گذاشته :
وااای! امروز انقدر خوشگل شده بودم که حتی فکر میکردم بابامم بهم نظر داشت...
حالا این هیچی دوست پسرش اومده کامنت گذاشته:
غلط کرد...
آیا می دانستید که اون زنی که برای اولین بار عبارت
"مردا همه مثل همه ن"
رو به کار برد، یه زن چینی بود که شوهرشو تو بازار گم کرده بود؟!
خخخخخخخخخخخخخ :))))