محمدياري: مي‌خواستم مدال طلا بگيرم

پرتابگر ديسک ايران پس از کسب مدال برنز بازي‏هاي پارالمپيک لندن گفت: مي‌خواستم مدال طلا يگيرم اما چون زير رکوردم پرتاب کردم، نتوانستم به اين مدال برسم.

علي محمدياري پس از کسب مدال برنز مسابقات پرتاب ديسک بازي‏هاي پارالمپيک لندن در حالي که گريه مي‏کرد، اظهارداشت: من مي‏خواستم مدال طلا بگيرم. در تمريناتم ديسک را تا 45 متر هم پرتاب کردم اما اينجا چند متر زير رکورد خودم پرتاب کردم و برنزگرفتم.

"رقابت‎هاي پرتاب ديسک با ادغام سه کلاس مختلف برگزارشد. به همين دليل ورزشکار صربستان با رکورد کمتر نسبت به شما دوم شد. اين موضوع آزاردهنده نيست؟"، پرتابگر ايران در پاسخ به اين پرسش گفت: بله؛ اين خيلي بد است اما اعلام شده که از بازي‏هاي پارالمپيک بعدي که در برزيل برگزار مي‏شود اين مشکل برطرف خواهد شد.

وي تصريح کرد: درهر صورت من در بازي‏هاي پارالمپيک برزيل هم خواهم بود و سعي مي‏کنم آنجا عملکردم را که براي خودم رضايت بخش نيست، جبران کنم و مدال خوش رنگ تري بگيرم.

علي محمدياري در پايان گفت: البته من رقابت‏هاي امروز را با کمي آسيب ديدگي برگزار کردم. من از ناحيه کمر مصدوم هستم و اين موضوع روي عملکردم تاثير داشت.

علي محمدياري امروز در رقابت‏هاي پرتاب ديسک بازي‏هاي پارالمپيک با رکورد 41 متر و 91 سانتي متر در رده سوم قرار گرفت.