98 درصد دشتستانی های زیر50 سال سن با سواد هستند

بوشهر- مدیرنهضت سوادآموزی دشتستان گفت: براساس راستی آزمایی انجام شده بیش از 98درصد از جمعیت زیر50سال این شهرستان با سواد هستند.

كرامت عیدی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: این در حالی است كه در سال 58 كه نهضت سوادآموزی به فرمان امام خمینی (ره) تشكیل شد، میزان باسوادی درشهرستان 87/37 درصد بود.

وی یادآورشد: در سال گذشته با تلاش 96 آموزشیار و گروه های برون سپار یكهزار و 198 نفر در دشتستان تحت پوشش دوره های مختلف سوادآموزی قرار گرفتند.

عیدی اضافه كرد: هم اكنون راستی آزمایی باسوادی دو هزار و240 نفر روستایی و دوهزار و87 نفر شهری در دست پیگیری است كه 30درصد آنان شناسایی شده اند.

وی گفت: نهضت سوادآموزی به منظور جذب بی سوادان، تقویت بنیه علمی نوآموزان وجلوگیری از رجعت به بی سوادی نیازمند تعامل همه جانبه برخی ادارات است.

عیدی اضافه كرد: در این زمینه جلسات مختلف با توجه به توافقنامه های بین بخشی با ادارات بهزیستی، كمیته امداد، جهاد كشاورزی، زندان، میراث فرهنگی، مركز بهداشت، نیروهای انتظامی، بسیج سازندگی، مدیران مدارس و كتابخانه های عمومی تشكیل شده است.

مدیر نهضت سوادآموزی دشتستان اظهارداشت: از بین 96 نفر جمعیت آموزشیار این شهرستان 55 نفر تمام وقت و مابقی به صورت حق التدریس با ما همكاری می كنند كه هفت نفر آنها در سال تحصیلی جدید جذب آموزش و پرورش می شوند.

وی بیشترین مشكل آموزشیاران نهضت سواد آموزی را با توجه به كاهش میزان بی سوادی، تشكیل كلاس و جذب افراد بی سواد ذكر كرد و ادامه داد: از این رو نهضت باید این رویكرد را با برون سپاری و واگذاری به افراد حقیقی تغییر دهد.

شهرستان دشتستان بزرگ ترین و پرجمعیت ترین شهرستان استان پس از بوشهراست. ك/3