پاسخ به:اخبار دانشگاهی 25 مرداد91
چهارشنبه 25 مرداد 1391 9:46 PMخبرگزاری فارس: منصوره کرمی گفت: اگر از اول انقلاب همه ما مسلمانان دست به دست هم داده بودیم هرگز رژیم صهیونیستی به اینجا نمیرسید که گروه تروریستی تشکیل داده و دانشمندان ما را ترور کند.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، منصوره کرمی همسر شهید علیمحمدی در نشست خبری «خانوادههای معظم شهدای هستهای، دادخواست علیه رژیم صهیونیستی و دولتهای استکباری» خطاب به مدعیان حقوق بشر این پرسش را مطرح کرد که آیا ملت ایران جزء بشریت نبوده و آیا جزء انسانها نیستند؟
وی تصریح کرد: در این 33سال که از انقلاب اسلامی میگذرد شاهد بودیم که به دفعات و اشکال مختلف در حق ملت ایران ظلم شده است و از این موارد میتوان به استفاده همهجانبه دولت عراق از بمبهای شیمیایی علیه مردم و رزمندگان ایران اشاره کرد.
همسر شهید علیمحمدی با بیان اینکه همسر من با 55 مقاله علمی در ISI یک دانشمند برجسته جهانی بود، اظهار داشت: زمانی که وی را به شهادت رساندند هیچ یک از این سازمانها و ارگانهای مدعی بشر شکایت و اعتراضی نکرد و به دنبال حقوق همسر من نبود و من در اینجا از همه سازمانها مربوط به آزادی و استقلال که به دنبال دموکراسی و حقوق بشر هستند میخواهم به فکر حقوق بشر ملت ایران هم باشند زیرا دانشمندان ما نیز جزء همین بشر هستند.
وی با اشاره به اینکه همه ملتها خواستار پیشرفت و تعالی هستند، تصریح کرد: آیا جز این بوده که عزیزان ما برای پیشرفت و استقلال گام برمیداشتند و عاشق وطن خود بودند و برای همین عشق به پیشرفت وطن آنها را ناجوانمردانه به شهادت رساندند.
همسر شهید علیمحمدی با بیان اینکه ما میدانیم دشمنان تنها از پیشرفت هستهای ایران نمیترسند، اظهار داشت: آنها از پیشرفت ایران در هر زمینهای میترسند اما دانشمندان ما راه دانشمندان هستهای را ادامه خواهند داد و روزی خواهد رسید که به بالاترین مرحله پیشرفت پایین است.
وی پس از قرائت دادخواست خانواده شهدای هستهای ادامه داد: اگر از اول انقلاب همه ما مسلمانان دست به دست هم داده بودیم هرگز رژیم صهیونیستی به اینجا نمیرسید که گروه تروریستی تشکیل داده و دانشمندان ما را ترور کند؛ همه باید با هم متحد شویم و اجازه رشد و نفوذ را به این قارچ سمی ندهیم.
انتهای پیام/